MARJANOVIĆ PRIREDIO HOROR JELENI U SKADARLIJI PRED UBISTVO: Otimao joj cigaru i pribijao uza zid, pa radio OVO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

20.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeleni Marjanović se ukazala smrt pred očima, nije ni slutila da će pet meseci kasnije biti ubijena!

MARJANOVIĆ PRIREDIO HOROR JELENI U SKADARLIJI PRED UBISTVO: Otimao joj cigaru i pribijao uza zid, pa radio OVO! (GALERIJA)

Foto: ST/V. LUKIĆ, youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je na nasipu u Borči, gde je i pronađeno njeno telo, a njen supru Zoran Marjanović osuđen je za ovo zlodelo. Ovo je, kako smo ranijih godina otkrili, utvrđeno superveštačenjem i stoji u nalazu koji je Višem tužilaštvu u Beogradu dostavio patolog dr Zoran Stanković. 

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, ST/Petar Divac

Jelena Marjanović i Zoran Marjanović

 

Tokom njegovog boravka u rijalitiju ,,Zadruga" imao je ispovest u kojoj je ispričao sledeće:

- Ona žena, laka joj crna zemlja, eto, 13 godina je dolazila u našu kuću, zna od kada sam klinac bio, zna koliko sam u veri, i ona je patrijahalno vaspitana, nama je porodica bila srž, ono što svim Srbima treba da bude, moral, vera i na to se ne da. Zato smo mi bili vezani, kada je počelo sve ovo da se dešava, ona žena je bila pogubljena, nju zaustavljaju na kapiji i pitaju je za sektu, ona nije znala ništa.

- Ja je pitam kako ne znaš ništa Zorice, bila si kod nas na 13 slava za 13 godina, 13 bdenja u Sabornoj crkvi, kako to pominješ? Ja njoj to praštam, ona je bila pogubljena i od bolesti, tragedije i svega, eto... ja sam rešio, ili padam, ili ustajem, digao sam se kao tigar, došao sam ovde da me ljudi vide, ta čitava priča moja može da traje satima i satima. Na to je na neki način prirodno. 

Foto: Instagram.com

Jelena Marjanović i Zoran Marjanović

 

- Ja sam mogao da odem u bilo koju emisiju, ali mi je to teatralno, kamera, publika, voditelj postavlja pitanja, neko može da stekne ovakav i onakav utisak, ovde sam, gledaju me 24 sata i kada pričam o slučaju i o svim tim dešavanjima, pa ko i malo mozga ima, taj će shvatiti da je to teška laž vezana za mene i moju porodicu, u istoriji se to tako nije desilo.

- Ja sam očekivao ljudskost, da će neko ruku pružiti. Ja sam sa sobom sve što sam imao. U jednoj ruci mi dete, u drugoj ona faktički, ona odlazi da trči, posle, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se kući vratiš bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, te noći, plakanje, užasna snaga treba. 

Međutim, dok se čeka odluka suda, Republika otkriva jedan od najjezivijih detalja o odnosu Jelene i Zorana. Naime, davne 2015. godine Lepi Mića otvorio je kafanu, a tim povodom pozvao je Jelenu kako bi uveseljavala prisutne goste, gde su boravili i mnogi rijaliti učestici tadašnjeg projekta ,,Farma". 

Foto: Facebook/screenshot/Ivica Ajdarevic

Jelena Marjanović

 

Izvor koji otkriva za Republiku, ističe da je tenzija između Jelene i Zorana bila u crvenom alarmu, te da je on u jednom trenutku nasrnuo na nju pred gostima. 

- To je bilo samo nekoliko meseci pre ubistva Jelene. Ona je pevala tada u Skadarliji, kod Lepog Miće u kafani, on je bio menadžer tog lokala... Tenzija je bila sve vreme prisutna, ali u tom trenutku akcenat je bio na rijaliti učesnicima, pa niko nije toliko obratio pažnju na Zorana. On je u jednom trenutku prišao njoj, oteo joj cigaru iz usta i ugasio tu u piksli, potom ju je odveo do garderobera i pribio onako uz zid i držao joj predavanje. Posle kad je krenula da peva, Jelena je bila kao skamenjena, pevala je kao da je naterana na sve, nije smela da se mrdne, bukvalno otpeva, pa gleda u Zorana. Tada je bila tu i Stanija Dobrojević, njoj je pevala na uvo što se kaže, ali je sva bila pogubljena, preplašena, kao da je predosetila šta je čeka - ispričao je izvor za Republiku koji se našao na licu mesta.

Tada kamere emisije ,,Paparaco lov" zabeležile su trenutak kada je Stanija kitila Jelenu parama, a na licu je jasno mogao da joj se vidi strah i ukočenost. 

Podsetimo, Zoran Marjanović osuđen je za ubistvo supruge Jelene Marjanović. Međutim, njegov advokatski tim je priložio žalbu, te je slučaj na apelaciji, kako bi pokušali da mu smanje kazne. Sa druge strane, Marjanović nikada nije priznao da je ubio suprugu, sve vreme tvrdeći da je nevin. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading