VODITELJ PINKA DOBIO BLOKADU: Darko Tanasijević dobio ŠOK INFORMACIJU o Milanu Miloševiću!

Autor:

Zabava

19.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj "Zadruga" otkrio da ga je blokirao bivši kolega sa Pinka!

VODITELJ PINKA DOBIO BLOKADU: Darko Tanasijević dobio ŠOK INFORMACIJU o Milanu Miloševiću!

Foto: Ata images

Voditelj televizije Pink i rijalitija ,,Zadruga" Darko Tanasijević otkrio je prvi put da ga je bivši kolega Milan Milošević blokirao na društvenoj mreži Instagram. Naime, Darko je ispričao zbog čega je došlo do ovog poteza, i to samo nekoliko dana nakon što je Milošević dao otkaz na Ružičastoj televiziji. 

Podsetimo, voditelj je u emisiji ,,Estradno savetovalište" otkrio da ga je blokirala jedna poznata ličnost, ali tada nije želeo da otkriva o kome se radi, te su mnogi pomislili da je u pitanju poznata pevačica, a sada otkriva da je ipak to uradio Milan Milošević. 

- Mene je blokirao Milan MIlošević, ako me pitate zašto, nemam pojma. Ja sam samo to slučajno video da se desilo. Mi smo najnormalnije imali komunikaciju tokom rada na istom projektu, nikada nismo bili u nekom problemu, uvek je sve bilo u najbolje redu. Nakon što je dao otkaz, nismo imali ni tada nikakav problem, uvek smo se lepo pozdravljali, pričali, stvarno ne znam zašto je to uradio - govori Darko za Republiku i dodaje:

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević Instagram

 

- Moram da kažem, to me stvarno ni ne zanima, da nisam to rekao u emisiji tada kod vas, to se ne bi ni saznalo, nego su mnogi pomislili da je u pitanju jedna poznata pevačica, pa su me mnogi zvali za izjavu, samo zbog toga sam hteo da objasnim o čemu se radi. Da li je on imao razlog, to je opet pitanje koje treba da se uputi njemu, ne meni, ja o tome stvarno ne znam, opet napominjem, nije da me zanima, nego prosto da ne dolazi više da zabune.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading