"MUKA MI JE VIŠE DA NASILNICI ŠETAJU SLOBODNO!" Nataša Šavija očajna, moli za svoju, ali i pravdu Jelene Radanović i Ane Ćurčić!

Autor:

Zabava

18.06.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija želi da podigne svest o nasilju nad ženama!

"MUKA MI JE VIŠE DA NASILNICI ŠETAJU SLOBODNO!" Nataša Šavija očajna, moli za svoju, ali i pravdu Jelene Radanović i Ane Ćurčić!

Foto: Informer TV

Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija pojavila se u javnosti sa majkom Verom, koja je prvi put govorila o stravičnom nasilju koje je njena ćerka doživela od Stefana Karića, u etno-selu "Vrdnička kula".

- Zalepio mi je šamarčinu, to nije bilo čupanje kao žene kad se čupaju... To koliko me je čupao mogu da poredim sa udarcem. Krenula sam da se branim, lupila sam mu šamar... Neko bi ga odvalio nekom šipkom ili ne znam ni ja šta... Pocepala sam mu majicu. Rekao mi je "obezbeđenje je videlo da si mi lupila šamar", jer ono drugo verovatno niko nije video... Kad smo zamakli od pogleda ja sam pala... Sagnuo se, uhvatio me za kosu levom rukom, da ne mogu ni da se zaštitim, i onda mi je drmnuo takvu pesnicu... Dok sam bila na podu... - pričala je Nataša.

Republika

Foto: Informer TV

 

 

Pretučenoj starleti stiže podrška sa svih strana, ali Šavija je želela da dodatno podigne svest o nasilju nad ženama, pa je zamolila sve javne ličnosti da pričaju o tome i osvrnula se na Jelenu Radanović i Anu Ćurčić, koje su takođe žrtve nasilja:

- Moram da priznam da mi je prepun inbox poruka podrške, ali zašto me javno ne podržite na storiju? Ne tražim sažaljenje, ali hajde da podignemo svest o tome. Imamo sad i nasilje nad Jelenom Radanović, Anu Ćurčić. Znači, muka mi je da nasilnici šetaju slobodno i žive normalno, a mi prolazimo kroz pakao - napisala je Šavija.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading