DŽEHVI SE SVE OBILO O GLAVU, STIGLA JOJ NEPRISTOJNA PONUDA: Pevačica prebledela od šoka kada je ugledala OVU CIFRU!

Autor:

Zabava

15.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović dobila nepristojnu ponudu, sve isplivalo javno!

DŽEHVI SE SVE OBILO O GLAVU, STIGLA JOJ NEPRISTOJNA PONUDA: Pevačica prebledela od šoka kada je ugledala OVU CIFRU!

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je jednu poruku koju je dobila.

Teodora nije krila da se i sama šokirala zbog onoga što je njoj nepoznati muškarac napisao, koji joj se javio, primetio.

Foto: printscreen/RTV Pink

Teodora Džehverović Amig show

 

- Dugo te pratim iskreno, nego nikako da se javim. Sestro Tea, znam da te smaraju brda njih i sve to, ali nisam debil i ne koristim to što si poznata. Samo moram da ti pohvalim stopala jer se bavim masažom i dugo nisam video tako savršena. Ne znam šta im radiš, ali kao nacrtana su. 38? Trebalo bi mi poslovno, pa se javi kad vidiš. Imam profi ideju, a ti se uklapaš samo - glasi poruka, na šta je Teodora kratko napisala:

Foto: Instagram.com printscreen

Teodora Džehverović Instagram

 

- U šoku sam.

Inače, Teodora privlači veliku pažnju svojim provokativnim izdanjima, pa je neretko na meti osuda zbog previše slobodnih fotografija i snimaka koje postavlja na mreže.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović Instagram

 

Podsetimo, Teodora Džehverović (26) smuvala je slovenačkog košarkaša Matica Rebeca (28) nakon što je pre samo šest meseci raskinula sa Ninom Čelebićem, sa kojim je bila dve i po godine u vezi.

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović i Nino Čelebić

 

- Teodora je primetila Matica krajem marta ove godine kada je sa drugaricom bila na košarkaškoj utakmici u beogradskoj Areni, gde su pratile meč između Partizana i Cedevite Olimpije. Njoj je odmah za oko zapao zgodni Slovenac, sa kog nije skidala pogled. Kada se utakmica završila, Teodora se raspitala kako se zove zgodni sportista i iste večeri ga je zapratila na Instagramu - rekao je izvor za Informer.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading