BARBARA BOBAK PREŽIVELA STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevačica se isprevrtala, auto smrskan!

Autor:

Zabava

10.06.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Barbara Bobak prisetila se stravične saobraćajne nesreće koju je preživela.

BARBARA BOBAK PREŽIVELA STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevačica se isprevrtala, auto smrskan!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Barbara Bobak preživela je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je automobil smrskan, a koja joj je promenila pogled na život.

– Kada je sve to prošlo, ta bolnica, taj pregled i sreća da mi ništa nije bilo na čemu zahvaljujem Bogu, shvatila sam mnoge stvari. To me je navelo da treba da usporim, da više obraćam pažnju na okolinu, pa i u toj vožnji koja je deo svakodnevnog života. Ja sam neobazrivo vozila i to je navelo da u sekundi može da vam se okrene ili završi život – priča Barbara koja bez obzira na sve nije bila krivac u ovom udesu.

Foto: PrintscreenJutjub/Grand Magazin Tv Grand

Barbara Bobak o udesu koji je imala

– Tada sam mogla da poginem ili da ostanem nepokretna. Tako sam se isprevrtala, a nije bila moja krivica. Pukla mi je guma i samo mi je izleteo auto. U tim momentima adrenalina, nisam bila svesna šta se dešava, dok sam se prevrtala u glavi mi je bilo: „Jao, je 'l moguće da se meni ovo dešava“, ni u jednom trenutku nije smrt i povreda opcija, samo to pitanje: „Zašto sad ovo?“. Moj mozak tako radi da ja sklonim opasnost i razmišljam kako da se izvučem i to je to– ispričala je Barbara u emisiji za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading