BARBARA BOBAK PREŽIVELA STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevačica se isprevrtala, auto smrskan!

Autor:

Zabava

10.06.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Barbara Bobak prisetila se stravične saobraćajne nesreće koju je preživela.

BARBARA BOBAK PREŽIVELA STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevačica se isprevrtala, auto smrskan!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Barbara Bobak preživela je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je automobil smrskan, a koja joj je promenila pogled na život.

– Kada je sve to prošlo, ta bolnica, taj pregled i sreća da mi ništa nije bilo na čemu zahvaljujem Bogu, shvatila sam mnoge stvari. To me je navelo da treba da usporim, da više obraćam pažnju na okolinu, pa i u toj vožnji koja je deo svakodnevnog života. Ja sam neobazrivo vozila i to je navelo da u sekundi može da vam se okrene ili završi život – priča Barbara koja bez obzira na sve nije bila krivac u ovom udesu.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub/Grand Magazin Tv Grand

Barbara Bobak o udesu koji je imala

– Tada sam mogla da poginem ili da ostanem nepokretna. Tako sam se isprevrtala, a nije bila moja krivica. Pukla mi je guma i samo mi je izleteo auto. U tim momentima adrenalina, nisam bila svesna šta se dešava, dok sam se prevrtala u glavi mi je bilo: „Jao, je 'l moguće da se meni ovo dešava“, ni u jednom trenutku nije smrt i povreda opcija, samo to pitanje: „Zašto sad ovo?“. Moj mozak tako radi da ja sklonim opasnost i razmišljam kako da se izvučem i to je to– ispričala je Barbara u emisiji za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading