VIOLETA STRIPTIZETA OTKRILA TAJNU ČUVANU GODINAMA: Popularnu glumicu terali da se SKINE GOLA, evo šta joj je Gidra rekao!

Autor:

Zabava

07.06.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Viktorović je progovorila o snimanju filma "Žikina dinastija"

VIOLETA STRIPTIZETA OTKRILA TAJNU ČUVANU GODINAMA: Popularnu glumicu terali da se SKINE GOLA, evo šta joj je Gidra rekao!

Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE.COM/DJBUCEK

Glumica Olivera Viktorović proslavila se u filmu "Žikina dinastija", a mnogi pamte i njene uloge u serijama "Bolji Živo", "Porodično blago", "Stižu Dolari", kao i u filmu "Tesna koža". Olivera se prisetila saradnje sa Dragomirom Bojanićem Gidrom i otkrila je kako ju je savetovao kad je trebalo da se snima potpuno naga.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Olivera Viktorović

- Ja sam se prvi put obnažila u filmu Žikina ženidba. Bilo mi je jako neprijatno kada je trebalo to da uradim. Pitala sam se kako ću, šta ću? Gidru sam znala iz viđenja. On je bio prijatelj mog oca. Viđala sam ga u bifeu kao dete, to je bilo to. On je video da sam ja u frci i zvao me je da mu priđem. Tada je već imao moždani udar, jedna stana mu je bila malo oduzeta. Rekao mi je: "Samo ne pravi dramu i pravi se kao da imaš rolku. Kao da si do grla obučena. Slobodno!"- rekla je Olivera za "Kurir" i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Gidra

- Gledala sam ga začuđeno, a on mi je objasnio da ako ljudi vide da se ja stiskam i da mi nije prijatno, svi će i da primete da sam naga, jer ću tako na to skrenuti pažnju. Ima nečega u tome što je on rekao. Stvarno sam se osećala kao da imam rolku i posle toga više nikada nisam imala taj problem. To je deo našeg posla i kad mora mora. Jedino što ne volim to je kada za to postoji razlog nego se skidamo samo da bismo se skinuli.

Inače, malo ko zna da je glumica Olivera Viktorović ćerka je slavnog glumca Mihajla Viktorovića, a istim putem krenula je i njena naslednica, mlada Bojana, koju je javnost već imala prilike da upozna.

Bojana Đurašković rođena je 1996. godine, a do sada ju je publika gledala u „Crvenom mesecu”, „Pevačici”, „Kamiondžijama”...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading