SPORAZUM JE POTPISAN: Kragujevački superligaš i petoligaš iz Smederevske Palanke ubuduće zajednički koračaju ka uspesima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.06.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspostavljna je saradnja na obostrano zadovoljstvo...

SPORAZUM JE POTPISAN: Kragujevački superligaš i petoligaš iz Smederevske Palanke ubuduće zajednički koračaju ka uspesima!

Foto: Sport026.rs

Deli ih pedesetak kilometara i četiri takmičarska ranga, ali ih to ne sprečava da pronađu najmanji zajednički imenilac na obostrano zadovoljstvo.

 

Kragujevački Radnički 1923 nedavno okončano superligaško takmičenje završio je u plej-of fazi, lime svi u srcu Šumadije mogu biti izuzetno zadovoljni.

Sa druge strane ekipa Jasenice 2017 iz Smederevske Palanke, zahvalajjujući uspešnoj seriji u finišu šampionata, kada su u četiri poslednja prvenstvena susreta, zabeležili isto toliko pobeda, Podunavsku okružnu ligu okončali su na četvrtoj poziciji sa ukupno 45 osvojenih bodova.

Godinama unazad, putevi sportskih kolektiva iz Kragujevca i Smederevske Palanke, su se ukrštali, a kako prenosi portal "Sport026.rs" u narednom periodu ekipe Radničkog 1923 i Jasenice 2017, na obostrano zadovoljstvo krenuće "ruku pod ruku".

Foto: FK Jasenica 2017

NA stadionu u Smederevskoj Palanci rađaće se novi asovi

 

Ugovor o saradnji odnosi se, pre svega na mlađe kategorije, a u ime palanačkog kluba potpisali su ga treneri i operativci  Marko Petković i Zoran Živanović. NAvedenim ugovorom precizirani su sledeći oblici saradnje:

- Usaglasavanje programa trenažnih aktivnosti Radničkog 1923 i Jasenice 2017; 
- Međusobne prijateljske utakmice;
- Dolazak trenera Radničkog 1923 u Smederevsku Palanku na trenažne aktivnosti Fk Jasenice 2017; 
- Odlazak trenera FK Jasenice 2017 na usavršavanje, prilikom trenažnih aktivnosti u FK Radnički 1923; 
- Prvenstveno ustupanje talentovanih igrača za koje FK Radnicki 1923 pokaže interesovanje i
- Promocija kampova u saradnji sa FK Radničkim 1923.
 

Svakako najuspešniji palanački fudbaler jeste Perica Ognjenović i ostaje da se vidi hoće li u godinama pred nama u Smederevskoj Palanci nastati sličan biser koji će ovoga puta preko Kragujevca tražiti put ka fudbalskim visinama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading