NADA OBRIĆ IZMISLILA VREMEPLOV: Svi se pitaju odakle joj tunika koju je Vesna Zmijanac nosila pre skoro 40 godina (FOTO)

Autor:

Zabava

07.06.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica postala viralna na društvenoj mreži Tviter!

NADA OBRIĆ IZMISLILA VREMEPLOV: Svi se pitaju odakle joj tunika koju je Vesna Zmijanac nosila pre skoro 40 godina (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Legendarna folkerka Nada Obrić je nedavno gostovala u jednoj emisiji, a njena odevna kombinacija privukla je pažnju korisnika društvene mreže Tviter. Naime, jedan korisnik, koji je upućen u domaću estradu, primetio je da je tunika koju je Nada nosila identična onoj koju je njena koleginica Vesna Zmijanac nosila davne 1985. godine.

- Ok, otkud Nadi Obrić u 2023. ista tunika koju je Vesna Zmijanac nosila 1985. godine? - zapitao se ovaj tviteraš.

 

 

Ovaj tvit izazvao je lavinu komentara: "Kupila i ona '85., al Vesna prva obukla i Nada čekala da se zaboravi da je Vesna ikad nosila takvu tuniku, da ne ispadne da je kopira i evo, mislila je da je konačno došlo to vreme, al ti je za*eba", "E ovo je iz fundusa, bukvalno", "Čuva žena stvari iz prošlog veka", "Ovo ce biti u novimama 100%, neko će ih pitati ako ima Boga", "Ima vremeplov Nada"...

Inače, Vesna se nedavno oporavila od operacije koju je imala pre nekoliko meseci i spremna je da se vrati nastupima.

Republika

Foto: Instagram.com

Vesna Zmijanac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading