NISAM ZA BACANJE, MENI ČIČA NE TREBA: Lepa Lukić priznala da je ZALJUBLJENA, u ljubavi nema stajanja!

Autor:

Zabava

07.06.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna folkerka je priznala da može da živi od svoje penzije, pa otkrila da li neka pevačica može da joj bude naslednica!

NISAM ZA BACANJE, MENI ČIČA NE TREBA: Lepa Lukić priznala da je ZALJUBLJENA, u ljubavi nema stajanja!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Lukić

Pevačica Lepa Lukić je juče održala promociju svog albuma "Vatra", koji je izašao davne 1985. godine, a izdavačka kuća je napravila reizdanje, sa tri bonus pesme. Pevačicu je podržala koleginica Milena Plavšić, a na promociji se pojavila i udovica Predraga Živkovića Tozovca, Emilija Mima Živković.

Lepa je za Republiku na promociji otkrila da li u nekoj pevačici vidi svoju naslednicu.

- Neka peva ko god želi moje pesme, ali ja naslednicu ne tražim. Ko se prirodnim putem pojavi, svaka čast da nastavi moju muziku. Kad do sad nije onda kad će? Do sad niko nije uspeo da me smeni - ispričala je ona, pa otkrila koja joj je pesma najdraža:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Plavšić i Lepa Lukić

- To je kao kad pitate majku koje dete najviše voli. Ja sam birala svaku pesmu, sve su mi drage, jer mi ih niko nije nametnuo. Pesma „Od izvora dva putića” bi trebalo da mi bude najdraža jer me je ona vinula u nebo. Sa prvom pesmom sam uspela - rekla je Lepa, koja je priznala da joj je ta pesma autobiografska.

Kako kaže, u slobodno vreme voli da hekla, a progovorila je i o reklami koju je nedavno snimila.

- Pa što da ne, vidiš da sam tamo kao boginja. Šta ja mogu što sam u mojim godinama lepa žena. Ja trajem, nisam se zbabila, ne bauljam. Imam i ja ogledalo. Nisam ni sa kakvim štapovima. 

Pevačica je priznala i da li je zaljubljena.

- Jesam, u cveće sam zaljubljena. Nisam ja još uvek za bacanje, ali ja vodim računa, svemu ima kraj, zna se granica. Kao i u muzici. Ako te niko neće, znači da sam moraš da staneš. Nisam ni u ljubavi stala, ali to malo manje upražnjavam. Udvaraju se, ali meni čiča ne treba, a glupo je da se sa mladima zabavljam - ispričala je Lepa.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Lukić

Lepa je otkrila i da je u kontaktu sa Ivanom Đorđević, koja je bila u njenom spotu za pesmu "Naslednica".

- Čujem se sa njom, ali ona sada ima 30 godina i nije više dete. Ima dvoje dece, udala se srećno. To sa njom je bio veliki hit. Svi su mislili da sam ja nju usvojila, da je ona moja naslednica, a pesma se tako zove. Ona ima svoje roditelje, ne bi je ni dali da ja hoću - otkrila je ona, pa priznala da može da živi od svoje penzije:

- Ja imam veliku penziju, mogu da živim. Nemam ja 60 ljudi sa mnom. Pevam ja i dalje i dodatno zarađujem. Od moje tri penzije može da živi četvoro, a ja nemam četvoro, imam samo mačku - zaključila je Lepa za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading