JOVANA JEREMIĆ ZAVRTELA KUKOVIMA, PA NAPRAVILA ŠPAGU! Voditeljka spremila SPEKTAKL za premijeru svog prvenca! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić napravila haos na mrežama.

JOVANA JEREMIĆ ZAVRTELA KUKOVIMA, PA NAPRAVILA ŠPAGU! Voditeljka spremila SPEKTAKL za premijeru svog prvenca! (VIDEO)

Foto: Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Voditeljka Jutarnjeg programa Jovana Jeremić ekskluzivno je na svom Instagram profilu otkrila deo svoje prve pesme ''Roleks'', kao i deo koreografije.

- Mega ekskluzivno "Roleks" koreografija koja će zapaliti društvene mreže. Ovo ste svi čekali delić moje prve pesme i koreografija.Hej, bez ljutnje! Ne radim to svaki dan. Jednom u dva meseca vreme je za požar na društvenim mrežama - napisala je Jovana uz video gde vrti kukovima, a za sam kraj je uradila špagu.

 

- Životna želja mi je da postanem pevačica i to mi se i ostvaruje. Pesma "Roleks" je o Jovani Jeremić kao se*s simbolu Srbije, današnjice i Balkana. Imam jedan deo gde ćete i mene čuti. Radi se o mom životu. U spotu je sve veoma skupo. Nosim na ruci "roleks" od 60.000 evra, vozim se u limuzini, helikopteru, snimali smo u jednom elitnom naselju u Beogradu - izjavila je voditeljka za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading