JELENA SE NE ODVAJA OD SLOBE NAKON INCIDENTA SA BIVŠIM MUŽEM: Evo gde su otišli i kako se oporavljaju!

Autor:

Zabava

04.06.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva zajednička fotografija Jelene i Slobe nakon drame sa njenim bivšim suprugom!

JELENA SE NE ODVAJA OD SLOBE NAKON INCIDENTA SA BIVŠIM MUŽEM: Evo gde su otišli i kako se oporavljaju!

Foto: printscreen/instagram

Jelena i Sloba Radanović nedavno su postali roditelji, a sin Damjan im je ulepšao život i postao njihov centar sveta poslednjem periodu, a naravno, tu je i njen mlađi sin iz prvog braka kojeg pevač gleda kao svoje dete.

Pevač se potpuno posvetio porodičnom životu, a Jelena redovno deli njihove zajedničke trenutke sa pratioce, što je i ovoga puta bio slučaj.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

 

Naime, oni su odlučili da se malo opuste nakon što je nedavno Jelena fizički napadnuta od strane bivšeg muža, te rešili da odu na bazen sa sinom i tom prilikom podelili srećan momenat.

Oni nisu skidali osmeh sa lica, te je pevač držao svog naslednika u naručju, a sigurni smo da se i njegova žena oseća bezbrižno i sigurno dok je sa njima.Podsećanja radi, supruga pevača Slobe Radanovića prijavila je policiji bivšeg muža da ju je fizički napao ispred kuće u Višnjičkoj banji, gde živi sa sinovima i pevačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading