PEVAČ IZVRŠIO SAMOUBISTVO, ĆERKA I SUPRUGA SE OGLASILE: Misterija doslovno ledi krv u žilama, BROJEVI kriju istinu!

Autor:

Zabava

03.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač izvršio samoubistvo, a misterija tera suze na oči.

PEVAČ IZVRŠIO SAMOUBISTVO, ĆERKA I SUPRUGA SE OGLASILE: Misterija doslovno ledi krv u žilama, BROJEVI kriju istinu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Poznati pevač narodne muzike Dušan Kostić okončao je svoj život na tragičan način i pod okolnistima koje su ostale pod velom tajne.

Nadležni organi objavili su izveštaj još 1996. godine, koji na kraju krajeva nije otkrivao skoro pa ništa. U izveštaju su stajali samo osnovni podaci koji su otkrivali vremenske odrednice tragedije.

Foto: youtube.com/printscreen

Dušan Kostić

 

- Bilo je to 13. maja 1996. godine oko 18:50 časova.

Dalje u izveštaju piše da je Dušan viđen u trenutku kada je navodno skočio preko ograde sa pančevačkog mosta, a posle toga se nikada više nije pojavio živ. Ono što se ističe kao dodatni detalj jeste da je Kostić skočio između 39 i 41 stuba.

Prave razloge Dušanove odluke verovatno niko nikada neće saznati, a njegova supruga Nevenka i ćerke tvrde da mnogo toga ne razumeju.

Foto: Prntscreen

Dušan Kostić

 

U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače - otkrila je Nevenka svojevremeno, prenosi Alo.

Nekoliko dana nakon tragedije na adresu gospođe Nevenke, ali i adresu kuće Duškovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane stiglo je kratko pismo - Mnogo vas volim, oprostite mi - Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading