ĆERKA ACE LUKASA ŽIVI DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI! Nećete verovati čime se bavi folkerova naslednica, isplivala njena fotografija! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda ćerka Ace Lukasa.

ĆERKA ACE LUKASA ŽIVI DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI! Nećete verovati čime se bavi folkerova naslednica, isplivala njena fotografija! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevač Aca Lukas ima četvoro dece iz različitih brakova - Miljanu, Lazara, Andreja i Viktoriju, koji se ne eksponiraju u javnosti i žive skromnim životom.

Starija ćerka Ace Lukasa, Miljana Vuksanović, svoju karijeru gradi sama, a radi kao profesionalni šminker  za "Grand" produkciju, gde je donedavno radio i njen mlađi brat kao vozač.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Miljana Vuksanović

Folkerova deca zarađuju sama za svoj život i ne žive od njega, ali je Lukas uvek tu za njih kada im treba finansijska pomoć Tako je ćerki Miljani kao svadbeni poklon kupio stan na Karaburmi gde su pevač i njegova deca odrasli.

Miljana se ostvarila u ulozi majke i rodila devojčicu Minju o kojoj je Aca svojevremeno govorio:

- Ona je čarobna, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Nemam mnogo vremena da budem s njima, ali kad god stignem, ja ih posetim. Kupio sam im stan na Karaburmi. To je moj mali doprinos za njih dvoje, oni su divan mlad bračni par, a ja kao otac naravno da ću im pomoći ako imam mogućnosti. Ja ću se truditi da im olakšam život koliko mogu. Koji roditelj ne bi uradio isto što i ja - izjavio je tada i dodao da mu je teško što su sinovi i starija ćerka odrastali bez njega:

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

- Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece - priznao je pevač, prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading