PRVI PUT PROGOVORIO O POMIRENJU SA VOJAŽOM! Sergej Pajić otvorio dušu i o najtežem periodu za porodicu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi ,,Estradnog savetovališta" pevač Sergej Pajić progovorio je o pomirenju sa Vojažom, ali i teškom periodu u njegovoj porodici.

PRVI PUT PROGOVORIO O POMIRENJU SA VOJAŽOM! Sergej Pajić otvorio dušu i o najtežem periodu za porodicu! (VIDEO)

Foto: Republika TV

U poslednjoj epizodi prve sezone emisije ,,Estradno savetovalište" gost je mladi pevač Sergej Pajić koji je odgovarao na vaše intimne probleme. 

 

 

Tim povodom Srgej nam je otkrio zbog čega je napravio pauzu od godinu dana, kao i ko mu je pomogao da se reši unutrašnjih demona. No, to nije sve, Sergej je progovorio i o pomirenju sa Mihajlom Veruovićem poznatijim kao Vojaž.

Foto: Republika TV

Sergej Pajić

 

Njih dvojica su pre nekoliko godina žestoko zaratili, a sada nam je Pajić otkrio kako je došlo do pomirenja. 

- Ja sam mu pustio poruku i izvinio sam mu se zbog svega. Onda smo se videli na promocija albuma Devita, tu smo se pozdravili, rekao mi je da je sve kul, da je okej - priča Sergej u ,,Estradnom savetovalištu". 

Tokom emisije Sergej je progovorio i o raskidu sa Uki Q, njegovom bivšom devojkom, te ne krije da je tada bio besan i ljut na sebe, ali da sada kada se vrati u taj period, sa ove tačke gledanja mu je sve drugačije. 

Foto: Republika TV

Sergej Pajić i Ognjen Bogdanović

 

- Tad sam bio mlad skroz, gledao sam na sve drugačije, bio sam besan na sebe. Raskinuli smo, nije više išlo, ništa se nije ovako desilo, a i ne želim da pričam više o tome. Sada sam radio na sebi godinu dana, roditelji su mi bili velika podrška i oni su mi najviše pomagali, ali ne krijem, mene nije sramota da kažem da sam išao i kod psihologa. Ja sam odlučio sada da se vratim na muzičku scenu, pripremio sam pesme, uskoro ide prva pesma, sada me zanima samo muzika - ističe Sergej u Estradnom savetovalištu i dodaje:

- Tata je muzičar i onda me razume najviše, on nekako svoje snove, koje nije uspeo da ostvari, kroz mene ih živi i pomaže mi dosta! 

Foto: Republika TV

Sergej Pajić u Estradnom savetovalištu

 

No, to nije sve! Sergej nam je otkrio i da zbog njegovog posla, mlađi brat trpi nasilje, ali da on, kao i roditelji rade sa njim, da prevaziđe preko tih problema.

Šta nam je još otkrio Sergej, pogledajte u emisiji na početku teksta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading