MIKI ĐURIČIĆ DOŠAO DA PODRŽI STEFANA KARIĆA NAKON PUŠTANJA: Pčelar iz Kupinova sa suprugom stigli na Zvezdaru!

Autor: O.B./P.R.

Zabava

31.05.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić pojavio se na Zvezdari ispred Karićeve vile!

MIKI ĐURIČIĆ DOŠAO DA PODRŽI STEFANA KARIĆA NAKON PUŠTANJA: Pčelar iz Kupinova sa suprugom stigli na Zvezdaru!

Foto: Republika.rs

U vilu Karića stigao je upravo i bivši zadrugar Miki Đuričić, a kako je portal Republika bio na licu mesta, uhvatili smo ga.

Miki je došao sa suprugom Angelina Đuričić, ali nisu bili raspoloženi za izjave. Podsetimo, Stefan Karić je nakon saslušanja Nataše Šavije, danas pušten iz pritvora i svakog trenutka se očekuje njegov dolakaz u vilu na Zvezdari. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miki Đuričić ispred Karićeve vile

 

- Pre sat i po vremena. Sutra mi je rođendan i to mi je najveći poklon. Malo je pogubljen i on zbog svega. Zagrliću ga danas i neću da ga smaram previše. Sumiraćemo utiske šta se sve dešavalo tamo te noći. Sud će da donese odluku. Ta devojka je dala izjavu, neću da pričam ništa o njoj. Ne mogu ništa loše da kažem za nju. Kad sam ga posećivao, imao je kiseo osmeh, stražari su bili okej prema njemu kao i zatvorenici. On je tamo trenirao i imao je uplaćenu hranu tamo, čak je i nabacio neko kilo - rekao je Osman između ostalalog i dodao:

Republika

Foto: Republika.rs

Miki Đuričić ispred Karićeve vile

 

- Nećemo je kontaktirati, pružio sam joj podršku, ali neke stvari je loše razumela. Ne bih da se svađam sa tom devojkom, nisam ženomrzac, dosta puta sam od takvih devojaka pravio žrtvama. Ostaću uzdržan. Moj sin je verovatno bio pijan, te supstance će proveriti sudski veštak. Za sina, koliko ga znam nikad nije uzimao ništa. Svakako, više nije ni dete, sam se za sebe brine. Biću uz njega koliko god mogu, sve će sud reši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Simo

31.05.2023 19:26

Jedan nasilnik podržava drugog nasilnika.

Simo

01.06.2023 10:45

Ološ ološi!