"SVI SU ME ZNALI KAO CECU, POPOVIĆU SAM DALA NOVAC" Seka Aleksić prvi put progovorila o nadimku, trebala je da se zove CVETA, njena reakcija je hit! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.05.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić prvi put otkrila kako je dobila nadimak ,,Seka".

"SVI SU ME ZNALI KAO CECU, POPOVIĆU SAM DALA NOVAC" Seka Aleksić prvi put progovorila o nadimku, trebala je da se zove CVETA, njena reakcija je hit! (VIDEO)

Foto: Instagra.com

seka aleksić

Pevačica Svetlana Seka Aleksić već godinama unazad jedna je od traženijih na našoj sceni, a dosta se spekulisalo o njenom nadimku. Naime, ona je ispričala nedavno kako je dobila nadimak Seka

Ono što je ona istakla jeste da su nju svi poznavali kao Cecu, ali da je sa tadašnjim menadžerom, koji joj je bio emotivni partner, otišla kod Saše Popovića u Grand, kako bi izdala album. Ceo album finansirao je njen menadžer, a ona je ispričala detalje razgovora sa Popovićem i njegovim predlozima za njeno umetničko ime.

Foto: Ognjen Bogdanović

Seka Aleksić

 

- Ja sam tada otišla posle sega toga, kod Saše Popovića, da izdam album. Moj tadašnji emotivni partner je bio i moj menadžer, njemu je bilo stalo, otišao je sa mnom, rekao je da će on sve da plati. Otišli smo u Grand, doneli smo Popoviću novac, on mi je rekao: ,,Postoji jedna stvar, koja će tebi da znači za karijeru, nemoj da se zoveš Ceca, promeni nadimak, mora da ti bude drugo". Da bi bila svoja, ja nisam mogla, jer su me svi znali kao Cecu - ispričala je Seka za Blic i dodala:

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić na reviji

 

- Šta ćemo i kako ćemo, da ne govorim koje je Popović davao predloge, mene u tom trenutku zove moj brat... Popović je hteo da se zovem Cveta, Cvija... Brat me zvao ,,Seko", ja sam mu rekla da ću ga pozvati za minut, spustila sam slušalicu i rekla Popoviću da ću se zvati Seka. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading