POZNATO VREME I MESTO POLAGANJA URNE LANE TOKOVIĆ! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji polaganja urne Lane Toković.

POZNATO VREME I MESTO POLAGANJA URNE LANE TOKOVIĆ! (FOTO)

Foto: Repulika

Lana Toković

Pevačica Lana Toković preminula je na VMA, a kako nam je rekao njen prijatelj, uzrok smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.

Lana je bila kremirana na Novom groblju u Beogradu, a sada je njena prijateljica i koleginica Vanesa Šokčić otkrila kada će biti polaganje urne u Aleji zaslužnih građana.

- Polaganje urne naše Lane, Aleja zaslužnih građana, sreda 31.05. u 14h - napisala je Vanesa.

Foto: instagram.com/vanesa_sokcic

Lana Toković, polaganje urne

Lana bila je srpska muzičarka, koja je sa uspehom završila klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beogradu. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. U veoma kratkom roku postala je i najmlađi solista Džez orkestra Radio Beograda, ali odlučuje da se posveti profesiji producenta. Snimila je preko 40 trajnih zapisa za fonoteku Radio Beograda. Odmah nakon toga, otvara svoj muzički studio u Beogradu za snimanje i komponovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading