A VOLKOV? Sandra Afrika oplela po srpskim sportistima: Fudbaleri su štekare, zovu mamu da pitaju za dinar!

Autor:

Zabava

29.05.2023

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Afrika srušila tabue koji važe za fudbalere kad su u pitanju bakšiši i kićenje pevača na nastupima.

A VOLKOV? Sandra Afrika oplela po srpskim sportistima: Fudbaleri su štekare, zovu mamu da pitaju za dinar!

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika

Opšte je poznato da fudbaleri ne žale da daju i poslednji dinar za dobar provod, pogotovo kad treba da zakite pevačicu, međutim, Sandra Afrika ne deli ovo mišljenje, te za srpske fudbalere kaže da su najveće štekare.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sandra Afrika

Naime, njena iskustva s fudbalerima kojima je pevala su potpuno drugačija od onoga kako se oni predstavljaju, o čemu je govorila na jednoj televiziji u Nemačkoj. Afrika je prokomentarisala spekulacije da je navodno Luka Jović, srpski reprezentativac koji igra za italijanski klub Fjorentinu, pozvao i poslao privatni avion po nju u Beograd.

Foto: Instagram.com/borasantana

Sandra Afrika na veselj

Ona je ne samo demantovala ovu priču nego tvrdila totalno suprotno - da tu nema para niti dobrog posla.


- Imaju kao milione neke, ovo-ono, veruj mi, kad dođeš da im pevaš, niko ne izvadi ni 50 evra da plati pesmu. Toliko o njihovim parama. Da ne pričam o tome da moraju da zovu tatu i mamu da pitaju za neke stvari, da li mogu da plate. Tako da, molim te, šalju avione i to, ko, bre, šalje avione - rekla je besno Sandra za jednu nemačku televiziju, te dodala da su fudbaleri štekare i da od njih ne dobija velike bakšiše, te je pomenula i spekulacije za Luku Jovića:


- To su budalaštine, niko od njih ne šalje nikakav avion. Ne meni, nego, prosto, to je tako. Oni su, bre, štekare.
Inače, čudno je što Sandra ima ovakav stav prema fudbalerima kad je bila u burnoj emotivnoj vezi s fudbalerom Vladimirom Volkovim a sada su, po svemu sudeći, ponovo obnovili vezu. Vladimir je navodno dva puta prevario pevačicu, a našli su se i u centru skandala zbog intimnih fotografija koje su isplivale u javnost. Kako su domaći mediji tada pisali, Sandra, navodno, nije odolela šarmu zgodnog Volkova i tokom jednog ljubavnog zanosa dopustila mu je da fotografiše njenu obnaženu zadnjicu, ali se sigurno tada nije nadala da će ta fotografija dospeti u javnost.


- Ne znam o kojoj se fotografiji radi. I da imam nešto slično, nikada je ne bih pustio jer je to katastrofa, prvenstveno iz ljudskih razloga, a onda i iz poštovanja prema Sandri - rekao je Vladimir tada, dok se Sandra po ovom pitanju nije oglašavala.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saša Matić

 

Saša: Fudbalerima je milina svirati, oni odreše kese

Dok Sandra Afrika ima jedan stav o tezgama kod fudbalera, njen kolega Saša Matić, s druge strane, ima samo reči hvale za saradnju s njima. Pevač kaže da se uvek rado odazove njihovim privatnim proslavama budući da su, prema njegovim rečima, oni veliki pozitivci i atmosfera uvek bude na maksimumu.


- Fudbalerima je uvek milina svirati, oni su pravi veseljaci. Obožavaju moje pesme, a čaše se lome kad krenu numere kao što su "Samo ovu noć", "Kralj izgubljenih stvari", vole i "Kad ljubav zakasni", kad to zapevam, počinje haos. Što se tiče bakšiša, o tome ne volim da pričam, ali naravno da fudbaleri odreše kese. Kažem opet, veliki su veseljaci - priznao je Matić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading