VRELA SCENA JOVANE JEREMIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU: Voditeljka uživo u emisiji se pojavila u izazovnom izdanju!

Autor:

Zabava

27.05.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić iznenadila novim izdanjem!

VRELA SCENA JOVANE JEREMIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU: Voditeljka uživo u emisiji se pojavila u izazovnom izdanju!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka "Vikend jutra" na televiziji "Pink", Jovana Jeremić danas je sve prikovala za male ekrane i to svojom izazovnom haljinom.

Jovana često flertuje sa modnim detaljima i u svakoj narednoj emisiji nadmaši sebe, te neretko na Instagramu objavi sve svoje kombinacije na koje je ponosna.

 

Ovoga jutra odlučila se za roze nežnu varijantu, haljinu koja potpuno otkriva gornji deo dela.

Gola leđa i bujno poprsje su u prvom planu, ali i duboki šlic koji je po potrebi otkrivao deo noge dok je voditeljka sedela.

 

 

Jeremićeva je u svom stilu vodila jutarnji program dok su njene bretele ovlaš padale preko ramena i fokusirale grudi u prvi plan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lana

28.05.2023 21:56

Da li je ovo za dnevnu varijantu sa tako eminentnim sagovornicima koji ne znaju gde da gledaju dok ona samo gleda u kameru jer kamerman ima naredbu da snima nju dok sagovornik priča! Velika sloboda, bahatost, bezobrazluk, drčnost, uobraženost ali malo dostojanstva i poštovanja Jovana sa IQ iznad proseka ali nemaš kućnog vaspitanja! Ovo je za noćni klub! Milica Mitrović i Željko su toliko obični i skromni u oblačenju , komunikaciji a ovo " čudo" me odbija da gledam često dobre teme ali ona je toliko IRITANTNA da odbija ljude svojom bahatom energijom!