MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI: Pevačica pogođena situacijom u našoj zemlji, poslala poruku LJUBAVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Evrovizije" je izdala saopštenje na društvenoj mreži Instagram!

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI: Pevačica pogođena situacijom u našoj zemlji, poslala poruku LJUBAVI! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Popularna pevačica Marija Šerifović je izdala saopštenje svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram povodom situacije u našoj zemlji. Pobednica "Evrovizije" najavila je povlačenje sa društvenih mreža i poslala poruku mira i ljubavi.

- Dobri ljudi, dobar vam dan. Prvenstveno želim da vama i gradu Beogradu čestitam slavu, Spasovdan. Nadam se da nam dolaze bolji dani i da nam se ovaj maj više nikada neće ponoviti. Trebalo mi je vremena... Trebalo mi je vremena da sama sa sobom procesuiram šta se sve dogodilo i kako da se nosim sa ovolikom tugom. Na korak sam da pređem u oflajn režim jer svedočim podeli mojih ljudi, koji su se podelili u različite i suprotstavljene kolone, nose različite dresove i ljuti hodaju u kontra-ritmu jedni drugima! - rekla je Marija, pa nastavila:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović

- Jer ne volim takav ritam, koji deli i svađa. Tek kada svi ponesemo dres Beograda, naše države i svih dobrih ljudi širom sveta, kad budemo nosili dres nade i ljubavi, koji je i dres protiv nasilja, i za svu našu decu bez razlike, e tada će se uspostaviti onaj ritam koji ne razdvaja, već spaja sve koji veruju u život i njevovu snagu. Tek u tim spojenim dresovima zajedničkog koraka i otkucaja možemo da se nadamo nečemu što smo valjda odavno zaslužili - lepšoj budućnosti sa mirom bez straha i međusobnog saplitanja. I za dobrom muzikom, za dušu! Nek ljubav pobedi i da j*beno doba bude prošlost. S ljubavlju, M - napisala je pevačica i dodala tag "Ostaću svoja po cenu da budem ničija".

Republika

Foto: Instagram.com

Oglašavanje Marije Šerifović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading