NAJLEPŠU TURSKU GLUMICU OTAC JE GODINAMA SILOVAO: Iako majka nije htela da joj veruje, imala je jasan cilj koji je ostvarila!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.05.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših turskih glumica godinama je trpela zlostavljanje oca.

NAJLEPŠU TURSKU GLUMICU OTAC JE GODINAMA SILOVAO: Iako majka nije htela da joj veruje, imala je jasan cilj koji je ostvarila!

Foto: Printscreen/ Instagram/ melisadongel

Turska glumica Melisa Dongel osvojila je srca kako strane tako i domaće javnosti. Izuzetno mlada, a tako hrabro istupila je ispred svih i priznala šta joj je otac uradio. I sve zarad jednog mnogo bitnog cilja - da zaštiti mlađu sestru za koju je postojala šansa da će završiti u "rukama" tog čoveka.

Ona je pre dve godine ispričala šta je doživela od rođenog oca. Melisa je objasnila da je otac seksualno zlostavljao i silovao kada je imala 15 godina, kao i da je to ispričala majci koja joj nije verovala, pišu turski mediji. Razlog zašto je to baš tada ispričala je što je strahovala za mlađu, tada 17 - godišnju sestru, te je želela da preuzme starateljstvo nad njom, kako ne bi doživela isto.  U trenutku kada je Melisa iznela istinu njen otac je bio u zatvoru, a Melisina majka je njenu rođenu sestru poslala u Istanbul kod nje.

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/melisadongel

Melisa pokazuje srce

- U kući je uvek bilo nasilja. Udarao nas je i šamarao zbog svake sitnice. Slomio mi je ruku samo jer sam otišla u park sa drugaricom - navela je ona jednom.

Njen otac je tvrdio da je iznela lažne optužbe, zato što nije dozvolio da se bavi glumom.

- Nisam želeo da ode. Postojale su promene u njenom ponašanju pre nego što je potpisala za filmsku agenciju. Ne mogu da razumem zašto je iznela te optužbe protiv mene. Ja sam otac koji voli svoju ćerku - ispričao je on za turske medije.

Inače, kada je pokrenuta ova priča, mnogo njenih kolega stalo je uz nju i svi su joj pružali podršku.

Da podsetimo, našoj publici poznata je po ulogama u serijama "Pokucaj na moja vrata", "Elif", "Naša priča" i  "Ljubav, logika, osveta". Ona je danas izuzetno popularna, srećna i uživa u plodovima svog rada i truda.

Pogledajte njene fotografije u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading