OVO JE MUČILO MIRKA RAŠIĆA: Otkrivamo porodične probleme jutjubera koji je izvršio samoubistvo, bivša supruga ga urnisala!

Autor:

Zabava

24.05.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje najnovije informacije o burnoj prošlosti jutjubera Mirka Rašića, koji je izvršio samoubistvo.

OVO JE MUČILO MIRKA RAŠIĆA: Otkrivamo porodične probleme jutjubera koji je izvršio samoubistvo, bivša supruga ga urnisala!

Foto: Instagram.com

Jutjuber Mirko Rašić, koji je okončao svoj život i izvršio samoubistvo iza sebe je ostavio porodicu, o kojoj se malo zna. 

Ono sa čime je javnost upoznata jeste da je Mirko bio veren, a njegova verenica Marijana Rašić se oglasila prošle noći na Instagramu i emotivnim tekstom se oprostila od njega. 

Foto: printscreen/instagram.com

Mirko Rašić sa verenicom Marijanom Rašić

 

Međutim, kako Republika saznaje, Mirko iza sebe ima porodicu, odnosno bivšu suprugu, sa kojom je tokom braka dobio i naslednicu. Kako saznajemo, Mirko je imao porodične probleme sa bivšom suprugom, kako izvor naglašava, ona je maltretirala kako njega, tako i ćerku. 

Foto: youtube.com/Mirko Rasic

Mirko Rašić

 

- Mirko je imao velike probleme sa bivšom suprugom, ona je njega proganjala i maltretirala. U sve je bila uključena i ćerka, jer je i nju torturisala. Mnogo mi je žao što se sve ovako desilo, da ne poveruješ, da se jedan takav život ugasi, na takav način, da iza sebe ostaviš ćerku. Nikada nije hteo da priča o emocijama sa kojima se borio u sebi, uvek je bio nasmejan, po njemu čovek nije mogao da vidi da li je imao depresiju, da li je patio i tugovao - ispričao je izvor za Republiku blizak Rašićima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivan

24.05.2023 15:49

I da li ce ovo biti dovoljno za podizanje neke prijave ili šta već prema bivšoj, ili je to u redu sada?

Odgovori 17 39
1989

27.05.2023 18:08

Mnogo nas takvih ima probleme kao i ti dobri moj Mirko. Pocivaj u miru

Dragan

28.05.2023 21:58

Vječna ti slava majstore.