SINANOVA UDOVICA PROLAZI KROZ PAKAO: Problemi Sabine Sakić ESKALIRALI nakon Rašidove smrti, otkrila šta joj rade IZA LEĐA: Stići će ih Božji sud!

Autor:

Zabava

23.05.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Sinanove udovice Sabine nakin smrti njenog pastorka Rašida!

SINANOVA UDOVICA PROLAZI KROZ PAKAO: Problemi Sabine Sakić ESKALIRALI nakon Rašidove smrti, otkrila šta joj rade IZA LEĐA: Stići će ih Božji sud!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Printscreen

Udovica legendarnog Sinana Sakića, Sabina Sakić, progovorila je o smrti pastorka Rašida (45) i paklu kroz koji je prošla zbog pevačevog sina. Rašid je preminuo pre nedelju dana i njeni problemi su tek tad počeli. Kako je ranije izjavljivala, on ju je proganjao, pretio joj i iznuđivao novac.

Republika

Foto: e-stock

 

 

- Zapaljena je kuća koja se vodi na moje ime, ali i druga gde živi Đulkica. On je to zapalio, Rašid Sakić, Sinanov sin, koji je samo 6 dana pretio da će nas zapaliti, da ću čupati kosu s glave. Za njih je zbog drugih krivičnih dela raspisana poternica. Pravio je velike probleme nama kao porodici. Poslednji put je uhapšen sa 27 kilograma narkotika. On je u pokretu od Loznice, čamcem prelazi i zapali kuću - pričala je svojevremeno Sabina.

Sabina je sada progovorila o Sinanovom nasleđu, kako se javnost ne bi dovodila u zabludu zbog silnih spekulacija o njegovom testamentu.

- Ostavinska rasprava nije rađena po testamentu. Rađena je po Sinanovoj imovini, što znači da su samo kuća, pištolj, auto bili na njegovo ime, a stanove koji su dobili ološi, dva brata od kojih je jedan umro u zatvoru, a drugi u Tuzli, plasira laži. Oni su dobili od mene stanove na poklon. Umrli je odmah pre dve godine svoj stan prodao, a drugi u Tuzli živi sa svojom porodicom. Pošto su majka i brat nastavili provokacije i ne čekajući da umrli bar jedno vreme počiva u miru... Nažalost, oni nastavljaju tamo gde je on stao. Navikli su na sastanke u kući majke preminulog, gde su donosili odluke odmah posle Sinanove smrti, da li su svi prisutni na sastanku saglasni da mi otmu sve... Ovu izjavu lično mi je saopštio član sastanka Medo Sakić i njegova supruga Alisa - otkrila je Sabina za Pink.rs i dodala:

Republika

Foto: ATAImages, Facebook

Rašid i Sinan Sakić

- Svi koji su učestvovali u ovim provokacijama i smišljali lažne tekstove odmah nakon Sinanove smrti će odgovarati zakonski, a ako ih ne stigne ovozemaljski sud, stići će ih Božiji sud.

Rašid preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gde je bio na izdržavanju kazne od tri godine zbog razbojništva, a na večni počinak ispraćen je u Loznici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading