"BIO JE TABLETOMAN, NARKOMAN I NASILNIK" Kristijan Golubović o SUKOBU sa Rašidom Sakićem, bili su zajedno u ZATVORU!

Autor:

Zabava

17.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović je planirao da sa njim raspravi stvari kad Sakić izađe iz zatvora!

"BIO JE TABLETOMAN, NARKOMAN I NASILNIK" Kristijan Golubović o SUKOBU sa Rašidom Sakićem, bili su zajedno u ZATVORU!

Foto: D.Kadić, Youtube

KRistijan Golubović, Rašid Sakić

Rašid Sakić, sin pokojnog pevača Sinana Sakića, iznenada je preminuo u 45. godini u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Bio je osuđen na kaznu od tri godine zatvora zbog razbojništva. Uprava za izvršenje krivičnih sankcija se oglasila i zvaničnici su izjavili da se Rašid juče nije probudio iz sna, kao i da će telo biti upućeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Njegova sestra Đulkica, koja ga je ranije optužila za silovanje 20 devojaka, sumnja da je on ubijen, ali nije želela da ovo dalje komentariše, kako još uvek nema zvaničnih informacija.

Republika

Foto: Facebook

Rašid i Đulkica Sakić

Oglasio se i bivši zadrugar Kristijan Golubović, koji je imao sukob sa Rašidom dok su zajedno bili u zatvoru.

- Sa Rašidom sam bio oko mesec dana na šetnji, koja je trajala po sat vremena. Igrao sam fudbal i košarku, on je više trenirao tegove. Jednog dana su me zamolili mnogi zatvorenici da im pokažem tehniku džiju džice. Stavili smo neko ćebe na šetnju , što je bilo zabranjeno, i pokazivao sam im zahvate. U jednom momentu jedino on i još jedan dečko koji je bio osuđen za ratne zločine u Bosni, koji je ležao 20 godina, nešto su se iskompleksirali, jer su pri pokazivanju imali malo jači kompleks i ego i onako zatvorsku zavidnost da kao pariraju meni. Međutim, udavio sam i jednog i drugog i video sam da im nije po volji. Posle su landarali par dana. Međutim, ja sam posle prebačen u zatvor u Beogradu, mene su prebacili u specijalno odeljenje u Ustaničkoj ulici i posle dve godine sam izašao na slobodu - započeo je Kristijan.

- Međutim, pre nekoliko meseci valjda je Rašidu bilo dosadno u zatvoru, pa je video da svi prozivaju Kristijana i da je to sad nešto moderno, pa mi je govorio: "Tući ću te, ajde jedan na jedan. Oboriću ti ruku." Svi su oni kao opasni. Kad date nebitnim likovima prostor da se preko mojih leđa nešto afirmišu, ljude to zaintrigira. To je za vas novinare dobro jer pravite priču, a za mene je loše jer moram naposletku debila da rešavam. To su ljudi koji kad se zakače, nema više skidanja bez go*njive motike. Rašid se javio jednom domaćem portalu pismom da će kad izađe napolje on da pokaže, da je on mene ugušio, da me je nekom kimuro tehnikom rešio, a on ne zna ni šta znači to. Nije trenirao profesionalno džiju džicu, već je u zatvoru gledao cd-ove sa MMA borcima i onda zatvorenici misle da znaju da se bore po tim pravilima - nastavlja Golubović.

Republika

Foto: PrintscreenPink

Kristijan Golubović

- Očekivao sam kad izađe napolje da ga nađem i da ga pitam šta mu to znači, jer je imao neke zatvorske kodekse i znao je da ćemo to morati da raspravimo. U odnosu na ove TikTok i internet mafijaše, Rašid je dečko koji je nekada važio za opasnog u zatvoru. U međuvremenu mi se javila i Sinanova ćerka, u prepucavanju sa Ćelom (Rašidom). Jer ja sam dao demante, gde mene može da bije čovek od metar i po, koji je ceo život proveo u zatvoru i dizao tegove. Ne može da me dobije u fer tuči. Ona se javila i pitala me šta spominjem Sinana legendu i Džeja legendu. Ja mogu da ih spominjem jer sam proveo barem 150 noći i sa jednim i sa drugim. Znam sve o njihovom životu od "a do š", cenio sam ih i poštovao. Braća moja cigani, najbolji pevači, legende, sa ulice nikli i na ulici završili. Nisu baš svi bili korektni prema njima, a mi koji ih cenimo smo ih ispoštovali do kraja - dodaje bivši zadrugar.

Kristijan je istakao i da je Rašid celog života koristio narkotike i tablete.

- Ono što je glavno, Ćela se ceo život drogirao. Ceo život je uzimao tablete i za rast mišića i suplemente. Mešao je spuštajuće i dizajuće narkotike. Ćela u zatvoru je bio poznat kao srčan momak, ali ipak samo tabletoman, narkoman i nasilnik. Niko od njega nije očekivao ništa bolje nego da umre kao 97% tih što konzumiraju drogu i tablete. Krivo mi je, bio je nekad ispravan momak. Na početku svoje karijere srčan i cenjen momak u Loznici, a posle je postao običan tabletoman, nasilnik koji plaši ljude po ulici. Ko zna zašto je to dobro što nije izašao napolje, pa i dalje nastavio nekome zlo da nanese - rekao je Kristijan za SrbijaDanas i dodao:

Republika

Foto: Printscreen

Rašid Sakić

- Ja lično nemam loše mišljenje o njemu kao o dečku koji je bio po zatvorima i tu trenirao, držao se nekih kodeksa, mračio se na te kriminalce i devijantne ličnosti. Napolju ga nikad nisam video ni čuo za njega. Dečko je proveo skoro ceo život na robiji i tužno je da završio tako kao pas od tableta i droga u zatvoru. Umiru od prevelike doze narkotika. Postoji i druga stvar, on se tukao i sa stražarima i sa drugim zatvorenicima, nadam se da se nije tu nešto desilo, što bismo rekli "tiha eliminacija". Postoje i te varijante kao sam se obesio ili se isekao. Iznenadna smrt to se zna kao prekomerna doza tableta, srce otkaže. Malo me je i zatekla vest o njegovoj smrti, bilo mi je i krivo, jer je ceo život proveo u zatvoru i sad je i umro u zatvoru. To je najgora moguća varijanta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading