''SVADBA OD TRI DANA, ŠATOR I LJULJAJ!'' Džejeva ćerka se danas udaje, a ovako je on LUMPOVAO kad se ženio!

Autor:

Zabava

20.05.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej Ramadanovski napravio je svadbu za pamćenje.

''SVADBA OD TRI DANA, ŠATOR I LJULJAJ!'' Džejeva ćerka se danas udaje, a ovako je on LUMPOVAO kad se ženio!

Foto: youtube.com/printscreen

Džej i Marija

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog danas će se venčati i izgovoriti sudbonosno „DA" svom partneru Stefanu Davidoviću.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Ramadanovski

Njen otac bi sigurno bio srećan da danas može da je vidi u venčanici, a mnogi su se prisetili upravo njegove i Nadine svadbe koja je trajala tri dana i na kojoj su bili gosti sa svih strana sveta.

- Fora je u tome što se nismo budili uopšte. Svadba je počela u petak, a završila se u ponedeljak. Tri dana je trajala i, baš, evo, tu, što ja kažem, Dorćol - Menhetn, svi moji drugovi ovde, to je stvarno bilo toliko naroda. Drugovi od mojih drugova iz cele stare Jugoslavije, pa iz Nemačke, Italije, Holandije, ma. Nema odakle nisu došli na svadbu. Uglavnom iz neke moje branše, ali bili su malo jači mangupi. Odu kući, odspavaju dva-tri sata i vrate se. Tri muzike sam imao. Dok jedni prave pauzu, drugi sviraju i sve tako. Nema pauze! Nenormalna svadba. Tri dana, šator i samo ljuljaj - isprišao je Džej svojevremeno u jednoj emisji, prenosi 24sedam.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski

On je tada istakao da nijedna žena nije kao Nada.

- Nemam ljubav. Ponekad mi zafali, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje dece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada. Mogu da nađem devojku, da je zagotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imao sam četiri ozbiljne, ali... Živeo sam tako, zarađivao, trošio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading