GUŠI SE U SUZAMA! Zorana Pavić nakon ispraćaja Lane Toković poslala javnu MOLBU njenoj porodici! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je otkrila da je Lana napisala vanvremensku operu i želi da se ona realizuje!

Pevačica Zorana Pavić se danas na Novom groblju oprostila od svoje prijateljice Lane Toković, koja je iznenada preminula u 56. godini života. Mnoge javne ličnosti došle su na ispraćaj cenjene muzičarke, čija će se urna naći u Aleji zaslužnih građana. Zorana je iz kapele izletela sa suzama u očima i otkrila nešto što o Lani niko do sada nije znao.

Republika

Foto: Republika

Zorana Pavić na ispraćaju Lane Toković

- Ja želim da kažem jednu stvar, koja može da bude i korisna, ona je napisala jednu operu, koja je vanvremenska i vanserijska. Apelujem na njene najbliže da to zaživi. Bila je umetnik, muzičar i umetnik, harizmatična, duhovita... Nismo se uvek slagale oko svega, ali smo to oči u oči jedna drugoj rekle... Svaka je imala pravo na svoje mišljenje, to se poštovalo. Uradila je himnu za 100 godina vazduhoplovstva koju sam pevala... Pričala sam joj: "Pusti Beoviziju...". Operu ne može da stvori svako. U toj operi postoji pleme gordih, poleme kukavica i pleme lojalnih. E, zbog tih lojalnih bih volela da njeni najbliži u toj misiji uspeju, jer umetnih najviše živi kroz svoja dela - istakla je Zorana, koja nije mogla da zaustavi suze.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Ispraćaj Lane Toković

Lana bila je srpska muzičarka, koja je sa uspehom završila klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beogradu. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. U veoma kratkom roku postala je i najmlađi solista Džez orkestra Radio Beograda, ali odlučuje da se posveti profesiji producenta. Snimila je preko 40 trajnih zapisa za fonoteku Radio Beograda. Odmah nakon toga, otvara svoj muzički studio u Beogradu za snimanje i komponovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading