TUŽAN PRIZOR NA NOVOM GROBLJU! Ožalošćena porodica se oprašta od Lane Toković, ove reči stoje na njenoj UMRLICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ispraćaj su stigle i mnogobrojne poznate ličnosti!

TUŽAN PRIZOR NA NOVOM GROBLJU! Ožalošćena porodica se oprašta od Lane Toković,  ove reči stoje na njenoj UMRLICI! (FOTO)

Foto: Repulika

Lana Toković

Porodica, prijatelji i kolege se danas opraštaju od pevačice Lane Toković, koja je pre četiri dana iznenada preminula u 56. godini života. Lanu su kolege obožavale i danas su se pojavile na Novom groblju kako bi odale poslednju počast, a među prvima su stigle pevačice Dragica Radosavljević Cakana, Milica Dugalić, Tanja Banjanin, Zlata Petrović, Vanesa Šokčić, Zorana Pavić, kao i voditeljka Dragana Katić.

Republika

Foto: Repulika, Youtube

Ispraćaj Lane Toković

Ožalošćena porodica oprostila se od Lane i preko umrlice, a u nastavku možete pročitati šta na njoj piše.

- Lana Toković 1966-2023. godine. ispraćaj na kremaciju će se obaviti u četvrtak, 18.05.2023. godine u 14:45 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 14:15 časova. Ožalošćeni brat Aleksandar sa suprugom Snežanom, bratić Uroš, sestra Maja sa porodicom, brat Marko, teča Gojko i ostala rodbina i prijatelji.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Umrlica Lane Toković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading