"VOLELA SI ŽIVOT, LJUDE I DOBROTU" Lana Toković ispraćena na VEČNI POČINAK uz pesmu, reči njene drugarice SLAMAJU SRCE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.05.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kovčeg je ispraćen uz muziku, nakon čega će pevačica biti kremirana, a njena urna će se naći u Aleji zaslužnih građana!

Pevačica Lana Toković, koja je iznenada preminula u 56. godini života, biće kremirana, a njena urna će se naći u Aleji zaslužnih građana. Na ispraćaj pevačice na Novom groblju stigla je porodica, prijatelji, ali i mnogobrojne poznate ličnosti, koje su se oprostile od nje. U kapeli su odvanjali jecaniji ožalošćenih, a sveštenik je održao opelo.

Republika

Foto: Repulika, Youtube

Ispraćaj Lane Toković

Neka Vaskrsli Gospod upokoji dušu sluškinje svoje Lane tamo gde pravednici počivaju i neka joj podari Carstvo Nebesko - rekao je sveštenik na kraju opela.

Lana je ispraćena u belom kovčegu, a sveštenik je držao opelo u pratnji crkvenog hora. Kovčeg je spušten uz pesmu "Nikad više".

Republika

Foto: Nikola Mutić

Opelo na ispraćaju Lane Toković

Pevačicina najbolja prijateljica je održala potresan govor koji je rasplakao sve prisutne, koji će Lanu pamtiti samo po najlepšim stvarima.

- Volela si život, volela si ljude, volela si dobrotu, lepotu, volela si nesebično da pružaš sebe, tvoja ljubav je bila vidljiva u tvom osmehu, u tvom pogledu i tvojoj neiscrpnoj želji da na ovom svetu ljudi žive od ljubavi. To je nasleđe koje ćemo imati zauvek - rekla je, između ostalog, njena prijateljica.

Pevačica je ispraćena na večni počinak, a njena urna će se naći u Aleji zaslužnih građana.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Ispraćaj Lane Toković

Lana Toković bila je srpska muzičarka, koja je sa uspehom završila klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beogradu. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. U veoma kratkom roku postala je i najmlađi solista Džez orkestra Radio Beograda, ali odlučuje da se posveti profesiji producenta. Snimila je preko 40 trajnih zapisa za fonoteku Radio Beograda. Odmah nakon toga, otvara svoj muzički studio u Beogradu za snimanje i komponovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading