TEODORA ŽIVELA U STRAHU DA JE ČORBA NE UBIJE: Uzimao joj pasoš, kontrolisao telefon i nanosio brutalne povrede!

Autor:

Zabava

15.05.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Bilanović iznela je nove šok detalje nasilja, koje je trpela od strane tadašnjeg dečka, Milana Jankovića Čorbe!

TEODORA ŽIVELA U STRAHU DA JE ČORBA NE UBIJE: Uzimao joj pasoš, kontrolisao telefon i nanosio brutalne povrede!

Foto: Pixabay.com, Republika.rs, Privatna arhiva

Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović nedavno je gostovala na muzičkom festialu, gde je pričala o bivšem dečku,  Milanom Jankovićem Čorbom, sa kojim je bila u vezi, a kog je prijavila za psihičko i fizčko nasilje. Iako ona nije želela dugo da priča na ovu temu veliku prašinu podigao je njegov stori na kojem govori da se neće pojaviti na suđenju, sve dok taj slučaj ne zastari.

Međutim, mnogi su se pitali zašto je Teodora tek sada progovorila i priznala da je dugo trpila psihičko i fizičko nasilje, a ona se oglasila i iznela jezive detalje iz njihove veze, ucene i pretnje, pa objasnila kako ju je Čorba zatraživao:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Petar Divac

 

- Nisam ćutala do sada, jer se ništa nije desilo, ćutala sam zbog istrage. Nisam progovorila sada, jer mi treba reklama, progovorila sam, jer sam isprovocirna nastavljanjem psihičkog maltretiranja od strane M.J. Nisam pobegla od njega, ne zato što nisam htela, nego iz straha, zato što mi je oduzeo dokumente, kad smo bili na Kosovu, a kasnije smo stalno mjenjali prebivalište, da ne bi mogao kontrolisati moje kretanje. Jednom prilikom kada mi je dao pasoš i rekao da mogu ići, stao je na vrata i fizički mi nije dao da izađem. Nisam ga grebala, jer sam njemu želela da nanesem bol, već iz samoodbrane. Nisam slikala povrede, ne zato što nisam želela, nego zato što je kontrolisao moj telefon i da me ne bi ubio. I za kraj... Šta sam tražila sa njim? Ni sama ne znam, poverovala sam da je dobar lik, dok nisam videla njegovu drugu stranu - napisala je Teodora.

Republika

Foto: instagram.com/tea.bilanovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading