ISMEVA ŽRTVE NASILJA, UKLJUČUJUĆI I NJEGOVO DETE: Teodora Bilanović očajna zbog Čorbine torture, otkrila šta trpi njegov sin!

Autor:

Zabava

14.05.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Bilanović nije mogla da dođe sebi, nakon što je Čorba objavio snimak, na kom priča kako se neće pojaviti na suđenu, već sačekati da slučaj zastari!

ISMEVA ŽRTVE NASILJA, UKLJUČUJUĆI I NJEGOVO DETE: Teodora Bilanović očajna zbog Čorbine torture, otkrila šta trpi njegov sin!

Foto: Privatna arhiva, Republika.rs

Pevačica i bivša zadrugarka, Teodora Bilanović, nastupala je nedavno na Saboru narodne muzike, gde je za Republiku, između ostalog, pričala i o odnosu sa bivšim dečkom Milanom Jankovićem Čorbom, protiv kojeg je podnela zahtev za zabranu prilaska.

Kako ga je prijavila za nasilje i čeka sudsko rešenje, Teodora nije želela preterano da komentariše i govori o torturi koju je pretrpela, ali nakon Čorbinog videa, u kom govori da se neće pojaviti na suđenju, već sačekati da slučaj zastari, Teodora je morala da se oglasi:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Kao što svi znate, prijavu za kontinuirano fizičko i psihičko nasilje podnela sam još krajem 2021. godine, proces je još u toku, a do suđenja još uvek ne dolazi. Sporna objava koja trenutno kruži društvenim mrežama u cilju samopromocije, koja ne bira sredstva i koristi ovu stravičnu situaciju zarad lične koristi. Kada se nakon izjave da svesno izbegava sud i lična odgovornost upotrebi fraza "STOP NASILJU", to predstavlja ismevanje svih žrtava nasilja, uključujući i njegovo dete. Ovo što se upravo dešava je psihičko nasilje! - napisala je Teodora.

Republika

Foto: instagram.com/tea.bilanovic

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading