ČORBA IMA ZABRANU PRILASKA, ČEKA SE SUĐENJE: Teodora Bilanović prijavila bivšeg za NASILJE, progovorila i o nekadašnjoj SUPARNICI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.04.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je večeras zablistala na crvenom tepihu, a onda je progovorila i o svom životu!

Bivša zadrugarka i pevačica Teodora Bilanović nastupaće večeras na festivalu festivala "Sabor narodne muzike Srbije 2023", koji se emituje na RTS-u. Lepa plavuša stigla je u crvenoj haljini na drugo veče ovog festivala i za Republiku otkrila kako se oseća.

- Nemam tremu, jedva čekam da izađem na binu. Nastupala sam kao mala, ali kao velika, ovo je moj prvi festival. Volim našu narodnu muziku, inače volim festivale, išla bih na sve, volim taj takmičarski duh - rekla je Teodora.

Republika

Foto: Republika TV

Teodora Bilanović

Talentovana pevačica je ispričala i da je radila na svom mentalnom zdravlju, ali i na fizičkom izgledu.

- Radila sam botoks, grudi i radila sam na mentalnom zdravlju, što je najbitnije. Sve je koštalo oko 6.000, 7.000 evra - dodala je pevačica.

Ona se dotakla i aktuelnih događaja u "Zadruzi", pa ispričala kako gleda na odnos bivše suparnice Maje Marinković i Zvezdana Slavnića.

- Očekivala sam da će biti ovakvo stanje u "Zadruzi", samo se čekao momenat kad će Maja da uleti, mislim da će biti još kulminacije između Ane i Zvezdana - poručila je Teodora.

Republika

Foto: Republika TV

Teodora Bilanović

Na kraju nam je otkrila i da situaciju sa bivšim dečkom Milanom Jankovićem Čorbom rešava na sudu.

- Ja sam išla kod psihijatra posle "Zadruge", a i pre. Posle "Zadruge" i užasne veze mi je bio potreban, nadam se da se vidi rezultat. Dogodilo se kontinuirano nasilje, psihičko, fizičko, to će se rešiti na sudu, on ima zabranu prilaska i čeka se suđenje - otkrila je Bilanovićeva.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Milan Janković Čorba

Ceo intervju pogledajte klikom na link na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading