EMOTIVNA POSVETA I FOTOGRAFIJA IZ RANOG DETINJSTVA! Luna Đogani se javno obratila Anabeli, evo kojim povodom!

Autor:

Zabava

14.05.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna je uvek bila vezana sa majku, Anabelu, koja joj je najveća podrška i životni oslonac, a sada su stavile tačku na sve insinuacije da one nisu u dobrim odnosima!

EMOTIVNA POSVETA I FOTOGRAFIJA IZ RANOG DETINJSTVA! Luna Đogani se javno obratila Anabeli, evo kojim povodom!

Foto: Ivana Stevanović

Luna Đogani i Anabela Atijas

Anabela Atijas i njena ćerka, Luna Đogani, uvek su bile nerazdvojne, a prebrodile su i sve prepreke i nesuglasice, koje su imale tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", gde su iznele gotov sav porodični prljav veš.

Luna i Anabela ponovo imaju odnos na kom im zavide mnogi, a Luna je iskoristila priliku da se još jednom, i to javno, zahvali majci za sve što je učinila i čini za nju i dalje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, kako je danas Dan majki, Đoganijeva je objavila fotografiju sa Anabelom, na kojoj je Luna još beba, a Anabela se tek ostvarila u ulozi majke, što je definitivno moralo ostati zabeleženo.

Čestitala joj je ovaj dan, pa raznežila mnogobrojne pratioce na Instagramu i svima stavila do znanja da joj je majka najveći životni oslonac.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading