NEVENA JE HEROINA KOJA JE TELOM ZAŠTITILA DRUGOVE TOKOM MASAKRA U DUBONI: Teško je ranjena u krvavom piru, a sada joj je potrebna naša pomoć

Autor:

Vesti

14.05.2023

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molimo sve dobre ljude da doniraju novac kako bi Nevena Vujić dobila bolničku ruku .

NEVENA JE HEROINA KOJA JE TELOM ZAŠTITILA DRUGOVE TOKOM MASAKRA U DUBONI: Teško je ranjena u krvavom piru, a sada joj je potrebna naša pomoć

Foto: Fecbook

Nevena Vujić (19) iz Donje Dubone, bila je meta monstruma Uroša Blažića iz Mladenovca koji je 05.05.2023. godine počinio masakr u ovom delu Srbije. Ona je prilikom pucnjave, zadobila je prostrelnu ranu, i tako ranjena je svojim telom štitila ostale ljude od pomahnitalog monstruma. Na svu sreću, Nevena je preživela i oseća se dosta bolje zahvaljujući lekarima.

Molimo sve dobre ljude da pomognu Neveni da dobije bolničku šaku koja košta 50.000 evra. Na društvenim mrežama danima se širi apel za pomoć ovoj mladoj devojci, kojoj smo sada preko potreni. 

- Nevena Vujić iz Dubone ima samo 20 godina i teško je ranjena u masakru 4. maja kod Mladenovca. Na zemlju mog rodnog grada, mog uporišta, prolivena je krv. Sahranili smo ljude; sahranili smo svoj mir. Ne znam kako smo stigli do ovakve društvene patologije i ne znam kako ćemo se pomeriti odavde. Ali znam šta možemo još danas - da pružimo ovoj devojci lakši život - napisala je Nevenina podrška na mrežama.

Neveni je potrebna bolnička ruka kako bi nastavila dalje. 

- Zbog težine povreda u masovnoj pucnjavi, njoj je amputirana leva podlaktica. Bila je hrabra, sa raznesenom šakom brinula je o drugim ljudima u pucnjavi i sad je red na nas da brinemo o njoj. Neveni treba bionička ruka koja košta oko 50.000 evra koju njena porodica ne može da priušti. Neveni treba da budemo njena šira porodica sada - napisala je devojka.

Ukoliko želite da pomognete Neveni, to možete učinti na sledeći način:

Broj tekućeg računa na koji možete da uplatite pomoć za ovu mladu devojku je 160-6000001702175-89.

Svrha uplate je "Donacija za Nevenu Vujić".

Za devizne uplate broj računa je RS35160600000170218947.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading