PUKLA NA ONLYFANSU! Milici Dabović propao biznis prodavanja NAGOG TELA, pa se vratla prodabi garderobe! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović ponovo prodavačica.

PUKLA NA ONLYFANSU! Milici Dabović propao biznis prodavanja NAGOG TELA, pa se vratla prodabi garderobe! (FOTO)

Foto: ATAImages/M.M.

Dobro je poznato da bivša košarkašica Milica Dabović čini sve kako bi zaradila novac za život i svog sina Stefana, a nikada nije krila da prolazi kroz finansijske probleme i težak period.

Ona je pre dve godine odlučila da svoje stvari prodaje preko Instagram profila, što je izazvalo haos u javnosti, ali se ona nije obazirala na to. Kako joj ti prihodi nisu bili dovoljni, podlegla je uticaju modernog doba, te je otvorila profil na platformi Onlyfans gde je objavljivala provokativne fotografije za koje je od korisnika dobijala novac.

Republika

Foto: Instagram printscreen/stefanovamama13

Milica Dabović prodaje svoje provokativne fotografije

Zbog ove svoje odluke se našla na meti kritika i uvreda, ali je odlučila da se na to ne obazire. Međutim, poslednjih nekoliko dana objavljuje ponovo fotografije svoje stare garderobe koju prodaje, te su mnogi mišljenja da joj je posao na Onlyfansu propao i da se vratila prodavanju stvari.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović prodaje svoje stare stvari

- Ne nailazim na empatiju kod budala. Mnogo više ima mladih devojaka i samohranih majki koje me podržavaju nego ovih koji me pljuju. Sada je takvo vreme, da se radujemo tuđoj nesreći. Ne znam zašto im ja bodem oči. Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno. Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene - rekla je jednom prilikom za medije, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading