KAĆA GRUJIĆ UMALO OSTALA BEZ BUBREGA! Pevačica sa nesnosnim bolovima završila u bolnici, svakodnevne terapije, vene joj popucale,prošla PAKAO!

Autor:

Zabava

13.05.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić otkrila je detalje teškog perioda kada je imala velike zdravstvene probleme.

KAĆA GRUJIĆ UMALO OSTALA BEZ BUBREGA! Pevačica sa nesnosnim bolovima završila u bolnici, svakodnevne terapije, vene joj popucale,prošla PAKAO!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kaća Grujić

Pevačica Katarina Grujić otkrila je da je pre nekoliko godina imala ozbiljan zdravstveni problem, zbog čega je bila u bolnici, a lekari su strahovali da će ostati bez bubrega. Svakodnevno je išla na terapije i oporavak je trajao dosta dugo.

- Trpela sam bolove mesec dana, otišla sam na turneju sa tim bolovima, i to je bilo pred onaj veliki koncert na Ušću, mesec dana pre toga sam ja zaglavila u bolnici sa dijagnozom da li ću ja ostati sa jednim bubregom. To je bilo tako jer doktori na vreme nisu otkrili šta se dešava - iskrena je Kaća i dodaje:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić o zdravstvenim problemima

- Svakog dana terapije, lekovi, infuzija, vene su mi popucale... Onda alergijska reakcija na lek, intezivna nega. Taj period je bio jako težak, tad shvatiš ko su ti prijatelji i da je tvoje zdravlje i zdravlje tvojih najbližih najvažnije. Doktori u Zemunskoj bolnici su uspeli da otkriju šta mi je. Istog trenutka su reagovali kada su videli nalaz. Hvala bogu da sam se iz toga svega izvukla. Sada sam redovna na kontrolama - rekla je Kaća za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading