SNEŽANA DAKIĆ NAKON RAZVODA BILA SA 20 GODINA MLAĐIM GLUMCEM! Voditeljka utehu našla u NJEMU, planirala je svadbu, a onda je i ta veza PUKLA! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.05.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić bila u vezi sa glumcem iz serije ''Sinđelići.''

SNEŽANA DAKIĆ NAKON RAZVODA BILA SA 20 GODINA MLAĐIM GLUMCEM! Voditeljka utehu našla u NJEMU, planirala je svadbu, a onda je i ta veza PUKLA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Snežana Dakić razvela se nakon devet godina braka sa biznismenom Vladimirom Mikićem.

- Vladimir je bio ljubav mog života, muškarac o kakvom sam maštala, bolji od svih poželjnih neženja koji su se u to vreme vrteli oko mene. S druge strane, njegova situacija nije bila nimalo jednostavna – sa suprugom i kćerkama bliznakinjama od jedva godinu dana našao se usred razvoda. Htela sam da odustanem, ali me je on uveravao da to neće biti prepreka našoj ljubavi, da će bivšoj ženi pomagati i da me nikada neće povrediti - pričala je Snežana.

Foto: ATA Images

Snežana Dakić se razvela nakon devet godina braka

Vladimir je nakon razvoda od Snežane otpočeo ljubavnu romansu sa tadašnjom sekretaricom, koja mu je ubrzo postala i treća supruga, dok je voditeljka 2015. godine otkrila da ima novog partnera, 20 godina mlađeg studenta glume Dušana Momčilovića, sa kojim je najavljivala i svadbu, prenosi Blic.

- Kada je reč o ljubavi, kod mene uvek sve cveta i buja. Žena sam koja je puna ljubavi i ispunjena sam onom koju dobijam. U mojoj vezi je sve odlično. Bračnu ponudu sam već dobila, jedina prepreka je što se još nisam razvela. Čim se to završi, mi ćemo se venčati - rekla je voditeljka u martu 2016, a već mesec dana kasnije usledio je raskid.

 

 

- Tačno je da Dušan i ja više nismo zajedno, ali ostajem pri stavu da je moj emotivni život lična stvar i ne želim da ga obrazlažem javnosti. Ostali smo u prijateljskim odnosima jer nema nijednog razloga da bude drugačije. Dušan je divan nesvakidašnji momak ‒ rekla je tada za Hello.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading