STARLETA SA UBICOM PROVELA POSLEDNJE SATE NA SLOBODI: "Uroš Blažić me pre masakra vozio kući"

Autor:

Zabava

09.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Una Manić se priseća noći kad je bila u klubu s prijateljima, a monstrum je bio u ulozi obezbeđenja zajedno s bivšim zadrugarom i njegovim prijateljem Nikolom Đorđevićem.

STARLETA SA UBICOM PROVELA POSLEDNJE SATE NA SLOBODI: "Uroš Blažić me pre masakra vozio kući"

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram

Sofija Una Manić šokirala je javnost priznanjem da je provela vreme sa masovnim ubicom iz Mladenovca Urošem Blažićem pre masakra.

Foto: printscreen/Kurir TV

Sofija Una Manic

 

Ona je bila u klubu s prijateljima, a monstrum je bio u ulozi obezbeđenja zajedno s njegovim prijateljem Nikolom Đorđevićem.

Naime, Sofija kaže da ne može da dođe sebi budući da je bila neposredno pre krvavog pira s Urošem, koji ju je čak to veče odvezao i do kuće, posle izlaska.


- Upoznala sam ga neposredno pre masakra. Sasvim slučajno, bili smo u zajedničkom društvu. Moj prijatelj je došao iz inostranstva, ja sam izašla s njim. Nikola je takođe bio tu i još neki momci koji rade tu obezbeđenje. Sedeli smo u društvu od desetak ljudi, na mestu gde izlaze svi zadrugari. Uroš je takođe bio tu u ulozi obezbeđenja. Vozio nas je. Mi smo sedeli pozadi. Cele večeri je sedeo u ćošku, pio vodu, nije ni pušio. Bio je čudno miran, znate ono kad nije normalno da budeš toliko ćutljiv u velikom društvu - ispričala je Sofija, pa do detalja opisala kako se Blažić ponašao te noći.


- Iskreno, na prvi pogled učinio mi se da je kulturan i stidljiv mladić. Zamislite da sam mu ja čak dozvolila da me posle provoda odveze kući. Bila sam s ozloglašenim ubicom u kolima pre nego što je pobio onoliki narod. Imala sam sreće, mogao je to veče da pukne i uradi to. Mogla sam ja sada da budem tamo negde gore, kao njegova žrtva. To veče sam osetila da mi nije mesto tu. Znate ono kad imate neki loš predosećaj i tačno je tako bilo.

Nakon toga, Sofija kaže da se mnogo uplašila kada je iz medija saznala s kim je bila u kolima, te da je odmah, čim je saznala da je ubio toliko ljudi, pozvala Nikolu i s njim pričala.


- Bila sam u šoku kada je sam na televiziji čula za masovni pokolj u Mladenovcu. Strašno sam se uznemirila kada sam shvatila da je to Uroš uradio. Odmah sam pozvala Nikolu i bukvalno sam celu noć bila s njim na vezi. Ne daj bože nikom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Pera

11.05.2023 16:57

Pogrešan naslov, ovako zvuči da je starleta svoje poslednje sate provela sa ubicom

Ma

11.05.2023 17:42

@Pera - A kako bi drugačije procitao ovakve gluposti....