PRIJATELJ TERORISTE IZ MLADENOVCA DOBIJA JEZIVE PRETNJE: Otkrivamo kako se oseća Nikola Đorđević nakon svirepog čina Uroša Blažića!

Autor:

Zabava

05.05.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva u kakvom stanju je Nikola Đorđević nakon što se otkrilo da mu je prijatelj terorista iz Mladenovca, Uroš Blažić.

PRIJATELJ TERORISTE IZ MLADENOVCA DOBIJA JEZIVE PRETNJE: Otkrivamo kako se oseća Nikola Đorđević nakon svirepog čina Uroša Blažića!

Foto: printscreen/instagram

Uroš Blažić, ubica iz Mladenovca uhapšen je nakon što je počinio masakar. Poznato je da je Urošev blizak prijatelj i bivši zadrugar Nikola Đorđević, koji je preko njega iznajmio motor za potrebe snimanje spota transrodne pevačice Elektre Elit

Foto: Republika

Elektra Elit, Nikola Đorđević, Mina Vrbaški

 

Kako saznajemo, Đorđević zbog kontakta sa Blažićem dobija brutalne pretnje, zbog čega ne zna za sebe. Kako saznajemo dalje, Nikola je sve vreme van sebe, jer ne zna zbog čega dobija toliki broj poruka, kao da je on kriv za sve. 

Foto: printscreen/instagram

Nikola Đorđević i Uroš Blažić

 

- Nikola je van sebe zbog svega što se dešava sada, dobija žestoke pretnje i brutalne poruke, zbog čega ni sam ne zna gde udara glavom. Oni su samo bili drugari, ništa više, nije ih Nikola ubio, nego je samo koicidencijom u dobrim odnosima sa Urošem. Nikola nikoga nije ubio, ali te poruke koje dobija su jezive - govori izvor za Republiku blizak Đorđeviću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading