OBRATILA SE PORODICAMA KOJE SU IZGUBILE DETE: Trudna Anastasija Ražnatović slomljena zbog nezapamćene tragedije, uputila javni apel!

Autor:

Zabava

03.05.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović imala važnu poruku za sve roditelje!

OBRATILA SE PORODICAMA KOJE SU IZGUBILE DETE: Trudna Anastasija Ražnatović slomljena zbog nezapamćene tragedije, uputila javni apel!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Anastasija Ražnatović

Nezapamćena tragedija dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladimir Ribnikar" na Vračaru u Beogradu kada je četrnaestogodišnji dečak otvorio vatru i ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja.

Trudna Anastasija Ražnatović smogla je snage da se oglasi na svom Instagram profilu i izjavi saučešće porodici tragično preminulih, pa uputila apel:

Republika

Foto: Printscreen/Blic Tv

 

- Gospode Bože! Kakva tragedija. Moje iskreno saučešće svim porodicama koje su danas izgubile dete, člana porodice ili prijatelja. Stop nasilju i zabraniti pristup maloletnoj deci nasilnom sadržaju na televiziji. Tuga - napisala je ona.

Republika

Foto: instagram.com/anastasija ražnatovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading