NATAŠU ŠAVIJU I RANIJE TUKLI U GLAVU: Otkrivamo ŠOK ISTINU, ova pevačica je starletu batinjala!

Autor:

Zabava

02.05.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija nije prvi put dobila batine, otkrivamo od koje poznate ličnosti je dobila udarce u glavu!

NATAŠU ŠAVIJU I RANIJE TUKLI U GLAVU: Otkrivamo ŠOK ISTINU, ova pevačica je starletu batinjala!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, Instagram/natasa.savija

Starleta Nataša Šavija našla se u žiži skandala, nakon što ju je bivši zadrugar Stefan Karić navodno pretukao. Šavija je zadobila žestoke udarce u predelu glave, zbog čega joj je pukla vilična kost, a ovo nije prvi put da je dobila batine. 

Podsetimo, gde se nalazi trenutno Stefan Karić i dalje je nepoznat detalj, a kako saznajemo, on će sutra biti izveden pred lice pravde. Naime, Karić će morati da ode u policijsku stanicu u Sremskoj Mitrovici, gde će biti ispitan do detalja, nakon čega će se čekati odluka o njegovoj kazni. 

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija i Stefan Karić

 

Kako je njegov advokat saopštio za medije, kroz razgovor sa Karićem, on je izneo tvrdnje da situacija nije onakva kakvu je Šavija istakla i plasirala u javnost, ali se za sada još uvek nigde zvanično nije oglasio. 

Naime, Šaviju je svojevremeno i u predelu glave udarila tadašnja rijaliti cimerka i nekadašnja pevačica Milica Mimi Oro.

Foto: ATA Images

Mimi Oro

 

Do incidenta je došlo zbog ljubomore. Naime, Mimi je optužila Natašu da se nabacuje anonimnom pevaču Veljku Muranoviću koji je pre tri dana ušao u rijaliti.

- Ti si bolesna i jadna. Cela si odvratna. Kako možeš Veljku da tražiš sako kada znaš da mi se sviđa - urlala je Mimi na Natašu.

Foto: Instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija pretučena

 

Zatim je došlo do fizičkog nasilja. Mimi je bacila jaknu preko glave Nataši i zatim ju je opaučila toliko snažno da je pevačica udarila glavom u klupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

02.05.2023 18:46

Ša je ovde istina i zašto se i kako desila povreda nije baš jasno. Zašto je došlo do svađe i udarca Šavija nije napisala. Da li je povreda oka od udarca pesnicom ili je u pitanju nešto drugo (pad, udarac u nešto., alkoholisano stanje i nestabilnost pri kretanju ...). Šavija nije ništa obbjasnila, svoju ulogu u onome šta je prethodilo ozljedama ne otkriva. Sve ovo šta se autori tekstova utrkuju ko će prije i više da napiše (uglavnom se ponavlja isti tekst već 24 sata ) da je Karić u bekstvu, meni zvučii nelogično i šuplje kao sito.