"TAJ OLOŠ ZASLUŽUJE ZATVOR, NEĆU STATI" Nataša Šavija progovorila nakon BATINA, lice joj je unakaženo, ovo se zaista desilo!

Autor:

Zabava

01.05.2023

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija se oglasila nakon što je dobila batine!

"TAJ OLOŠ ZASLUŽUJE ZATVOR, NEĆU STATI" Nataša Šavija progovorila nakon BATINA, lice joj je unakaženo, ovo se zaista desilo!

Foto: ATAImages

Starleta Nataša Šavija, nakon što je pretučena, navodno od Stefana Karića, koji je i dalje u bekstvu, oglasila se i otkrila kako se trenutno oseća. Naime, Šavija je zadobila prelom vilične kosti, zbog čega je čekaju operacije, a kako kaže, neće stati, dok nasilnika ne bude smestila iza rešetaka. 

Šavija je uz to pružila podršku svim ženama koje trpe nasilje:

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija pretučena

 

- Nadam se da će svaki taj ološ dobiti šta zaslužuje-rešetke! Cilj mi je samo da operacija prođe kako trba i da ta p**ka završi gde treba! A guraću sve dok se to ne desi. A onda bi mu rado dolazila u posetu, da vidim kako je njemu tad tamo lepo. Pa da vidimo hoće da bije zatvorenike tako, najlakše ženu - napisala je Šavija, pa dodala:

- E, pa ja neću da ćutim, namerno sam davala izjave za sve medije i slala slike, neka svi vide i čuju! Nije mi cilj medijska pažnja, hoću da se zna šta se zapravo dešava (meni prvi put, šamar nikada nisam dobila do sad, a kamoli ovo). I da znate, sve kojima se ovo dešava, ne ćutite, svi su na strani žena u ovim situacijama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading