OD NASILNIKA NIŠTA NEOČEKIVANO: Karić sam priznao da mrzi žene, najbrutalnije izvređao slabiji pol!

Autor:

Zabava

01.05.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni snimci Stefana Karića kruže internetom, svi komentarišu samo jedno!

OD NASILNIKA NIŠTA NEOČEKIVANO: Karić sam priznao da mrzi žene, najbrutalnije izvređao slabiji pol!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić

Prema poslednjim saznanjima, Stefan Karić je osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije i za njim policija intenzivno traga. Nataša se nalazi u KC Vojvodina, gde čeka operaciju posle teški povreda i lomljenja kostiju na licu, koje je zadobila sinoć. Stefanove fanove je šokirala ova vest, kako je on uvek osuđivao nasilje nad ženama, ali je u par navrata tokom svog učešća u "Zadruzi" pokazao i agresivno ponašanje.

Naime, internetom kruži snimak Karića, koji priznaje da je ženomrzac i da ne podnosi žene lakog morala, a čini se da su ove izjave tada svi shvatali zdravo za gotovo:

- Mrzim kur*etine i zato sam ženomrzac - izjavio je tada Stefan.

Stefan je tada bio izrevoltiran, pa je očigledno rekao šta zaista misli, a upravo ovu njegovu izjavu potvrdila je i Nataša, koja ga je baš tako nazvala.

Republika

Foto: ATAImages

 

Ispod mnogobrojnih videa iz Zadruge, u kojima Karić pokazuje nasilno ponašanje, komentariše se da je još tada bilo jasno da Stefan ima tu crtu, ali sada je, čini se, prešao granicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vesna

01.05.2023 16:56

Pa sto se druzis s takvima kad ih mrzis

Vanja

01.05.2023 18:48

Pa mrzi žene, ima "kratak fitilj", ima krivični dosije, a druži se sa istim. Da li mrzi žene lakog " morala" ili voli isti pol, nije ni važno, važno je da je agresivac i nasilnik. A zna se gde je takvim osobama mesto.