ROMANA PANIĆ POKAZALA FRAJERA: Pevačica prvi put javno priznala da ga voli!

Autor:

Zabava

01.05.2023

00:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Romana Panić pokazala javno svoju jaču polovinu.

ROMANA PANIĆ POKAZALA FRAJERA: Pevačica prvi put javno priznala da ga voli!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Dečko Romane Panić već duže je prava enigma. Otkako je pre dve godine uhapšena u Australiji, pevačicin privatni život ne prestaje da zanima javnost. Romana naročito krije svoj ljubavni život, a sada je pokazala prvi put kako izgleda njena jača polovina.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Romana Panić

 

Od tada je dečko Romane Panić tema o kojoj se i te kako piše. Iako je čitava priča na kraju imala srećan kraj, pevačica nikada nije želela da iznosi detalje svog emotivnog života.

‒ Romana više od dve godine živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Posle niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života ‒ rekao je izvor blizak Romani i dodao da su ona i njen verenik uhapšeni dok su boravili u Australiji kao turisti, piše Hello.

Republika

Foto: Instagram.com

Romana Panić pokazala dečka

 

Ona je sada objavila fotografiju na Instagramu iz kola. Svim pratiocima je pokazala kako izgleda njen dečko, ali samo pola lica, ostali deo je prikrila. No, ono što je sigurno jeste da pevačica ne skida osmeh sa lica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading