URLA I PSUJE NASRED ULICE: Aca Lukas napravio haos, divlji i neukrotiv!

Autor:

Zabava

29.04.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas divljao po aerodromu!

URLA I PSUJE NASRED ULICE: Aca Lukas napravio haos, divlji i neukrotiv!

Foto: ATA Images

Aca Lukas

Kako u sekundi iznervirati svakog muškarca? Pa zagradi mu kola na parkingu! Ako je dasa pritom Aca Lukas, predstava je neizbežna.

Popularni pevač je umoran posle dugog leta želeo da što pre sedne u kola i odveze se kući, ali morao je da pričeka, a kako je reagovao, svedoče mediji. 

Inače, Lukas je među retkima na estradi koji nikad ne glume, a na pitanje kakav je zapravo pošteno kaže:

 

- Šta god da me pitaš, ja ću da kažem jeste. Emotivan, strpljiv, loš, zlopamtilo, dobar... Čovek mora da bude sve, ne može da bude isti, kad mi neko stane na žulj onda sam najgori na svetu, ali ne diram nikog prvi. Najbolje se braniš kad si ispravan. Nikada se ne kajem, znam da se izvinim, ali se trudim da budem ispravan da se ne bih izvinjavao. Ja se retko kad svađam, ali se retko i mirnim - pričao je Lukas svojevremno. 

Upravo zbog njegove ekscentričnosti svi jedva čekaju završetak filma, a sam Aca najbolje je opisao kako on vidi svoj burni život.

- To je avanturistički akcioni triler, sa primesama komedije, a sve zajedno ispadne crtani film. Nema horora... Biće jako interesantno i intrigantno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara

30.04.2023 08:45

Aca je super