ZA ALEKSANDRIN ŽIVOT! Porodica devojke koja vodi životnu borbu beskrajno ZAHVALNA Radi Manojlović, uključite se u AKCIJU i spasite mladi život!

Autor:

Zabava

23.04.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladoj Aleksandri je neophodna pomoć za nastavak lečenja u inostranstvu, a možete joj pomoći slanjem poruke 1360 na 3030!

ZA ALEKSANDRIN ŽIVOT! Porodica devojke koja vodi životnu borbu beskrajno ZAHVALNA Radi Manojlović, uključite se u AKCIJU i spasite mladi život!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, budihuman.rs

Rada Manojlović, Aleksandra Dinić

Popularna pevačica Rada Manojlović sinoć je u Sremskoj Mitrovici održala humanitarni koncert za pomoć Aleksandri Dinić, kojoj je neophodna pomoć za nastavak lečenja u inostranstvu. Aleksandra (27) ima zloćudni kacinom na mozgu koji nije moguće operisati i bori se za život, a novac se prikuplja za njenu terapiju i izradu vakcine od njenog tumorskog tkiva.

Republika

Foto: twitter.com

Humanitarni koncert Rade Manojlović

 

Pevačica se zahvalial svima koji su se odazvala, a od Aleksandrine porodice je dobila cveće i beskrajnu zahvalnost.

 

 

- Cveće je od Aleksandre i njene porodice, hvala vam do neba! Hvala Sremskoj Mitrovici koja se sinoć odazvala u velikom broju, kao i svim dobrim ljudima koji pomažu našoj Aleksandri. Moli vas, hajde da pojačamo SMS poruke, vreme je dragoceno. Hajdemo jako, 1360 na 3030 svi - poručila je pevačica na Tviteru i zamolila sve ljude dobre volje da podele njenu objavu.

Republika

Foto: www.budihuman.rs

Za Aleksandrin život!

 

Da pomognete Aleksandri, pošaljite poruku 1360 na 3030!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading