VAŽAN DAN ZA ŽELJKA MITROVIĆA, KOMENTARI PLJUŠTE: Vlasnik Pinka objavom raznežnio sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.04.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink media group, Željko Mitrović iznenadio je pratioce na Instagram profilu!

VAŽAN DAN ZA ŽELJKA MITROVIĆA, KOMENTARI PLJUŠTE: Vlasnik Pinka objavom raznežnio sve! (VIDEO)

Foto: Republika

Vlasnik Ružičaste imperije, Željko Mitrović na Instagram profilu je izuzetno aktivan, o svim uspesima, humanitarnim akcijama, ali i informacijama o njegovom predstavi ,,Lucifer".

Međutim, danas je poseban dan za Mitrovića, budući da je objavio hiljaditu objavu, a baš za ovaj impozantan broj izabrao da svojim pratiocima predstavi jedan od aranžmana koji je uradio za predstavu ,,Lucifer". 

 

 

Komentari su se samo nizali jedan za drugim, Željkovi pratioci oduševljeni su njegovim talentom i aranžmanom.

- Za hiljaditu objavu na Instagramu, izabrao sam još jedan aranžman koji sam uradio za moju predstavu Lucifer. Ceo aranžman sam raspisao bez muzičkih instrumenata, samo vokali, gospelskog stila. Pinkov centar za razvoj digitalnih virtuelnih video tehnologija je po mom projektnom zadatku, uspeo da napravi za samo 4 dana digitalnu virtuelnu publiku, čijeg svakog člana kontrolišemo pojedenično tastaturom! Živi ljudi na stejdžu su moji prijatelji sa različitih strana sveta i predstavljaju tim “Žex and friends” - napisao je vlasnik Pink media group, Željko Mitrović u opisu na Instagramu. 

Detaljnije pogledajte u nastavku.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading