ZAVIRITE NA IMANJE VODITELJKE RTS-A: Kristina Radenković uživa u netaknutoj prirodi, a tek da vidite luks bazen! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

21.04.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Radenković živa se decom na Fruškoj gori!

ZAVIRITE NA IMANJE VODITELJKE RTS-A: Kristina Radenković uživa u netaknutoj prirodi, a tek da vidite luks bazen! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka Kristina Radenković često voli da pobegne od gradske gužve i uživa na porodičnom imanju u Popovici, vikend-naselju na obroncima Fruške gore.

Vikendici koju voditeljka poseduje dive se svi koji je vide, a prostrano imanje podseća na idilične scene iz nekog holivudskog filma. Okružena zelenilom, sa velikim bazenom ispred trema odakle ima pogled na pola Vojvodine, kuća Kristine Radenković odiše luksuzom, ali u isto vreme i toplinom.

Pre nego što je dobila ćerku Taru i sina Rogana, Kristina je isticala da je gradski tip i da joj više prijaju gužva i vreva velegrada nego tišina prirode. Uz decu, lepa voditeljka je očigledno promenila prioritete, pa sada svaki slobodan trenutak koristi da sa njima boravi na svežem vazduhu.

Odlazak na Frušku goru ujedno joj je prilika da više vremena bude sa majkom koja joj je, ne krije, ne samo najveća podrška već i životni uzor, te imanje pokraj Fruške gore za nju predstavlja i porodičnu idilu.

Republika

Foto: instagram.com/krisradenkovic

Kristina Radenković sa decom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading