MILAN STANKOVIĆ SE OGLASIO NA VASKRS: Pevač naježio javnost uznemirujućom porukom! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

16.04.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekinuo ćutnju na veliki praznik.

MILAN STANKOVIĆ SE OGLASIO NA VASKRS: Pevač naježio javnost uznemirujućom porukom! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Milan Stanković povukao se iz javnosti i posvetio duhovnom životu. Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Milan najveći deo svog vremena provodi u manastiru Podmaine pored Budve. Tu je i njegov duhovnik, ali i bliski rođak, pa stoga ne treba da čudi što je izabrao baš to mesto kako bi kroz razna poslušanja i poslove pripremio sebe za monaški put, čenu već duže vreme stremi.

Milan će, kako sada stvari stoje, uoči manastirske slave, na praznik Velike Gospojine 28. avgusta, navodno dobiti blagoslov za početak iskušeničkog života. On će tom prilikom biti obučen u mantiju, odnosno više neće nositi običnu garderobu kao ostali vernici. Koliko će njegov iskušenički staž trajati, a može i do tri godine, zavisi od odluke igumana manastira, piše Kurir.

Republika

Foto: Tanjug, Instagram

Milan Stanković postaje iskušenik

Iako se retko oglašava na Instagramu, na današnji praznik, postavio je "stori", ali naravno u duhovnom maniru, a poruka je više nego čudna kada je ovaj pevač u pitanju.

- Onaj ko voli Boga, prolazi kroz takva stradanja koja čovek bez duboke vere u Boga ne bi mogao da izdrži, nego bi duševno oboleo. Sv. Sofronije Saharov.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković se oglasio na Vaskrs

Da li je ovo "stradanje" proces kroz koji Milan trenutno prolazi na svom duhovnom putu ili samo poruka u koju veruje, vreme će pokazati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading