TANJA SAVIĆ UPALA U FINANSIJSKU KRIZU! Pevačica ISPISALA decu iz PRIVATNE škole na Senjaku i počela da živi skromnije, otkriveni svi razlozi njene odluke!

Autor:

Zabava

15.04.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić odlučila da promeni život iz korena.

TANJA SAVIĆ UPALA U FINANSIJSKU KRIZU! Pevačica ISPISALA decu iz PRIVATNE škole na Senjaku i počela da živi skromnije, otkriveni svi razlozi njene odluke!

Foto: Republika

Pevačica Tanja Savić dugo je vodila borbu sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem koji joj nije davao sinove, a ona je na kraju uspela da ih vrati u Srbiju i nastavi mirno život sa njima.

Godinama je živela na Bežanijskoj kosi, a sinove je upisala u internacionalnu privatnu školu na Senjaku. Međutim, upala je u finansijsku krizu usled pandemije koronavirusa, te je tako postala i štedljivija.

Foto: Instagram.com

Tanja Savić sa sinovima

Ona je odlučila da se vrati u Smederevo i upiše ih u državnu školu, jer je shvatila da želi da joj deca nastavu pohađaju na srpskom jeziku i da se druže sa decom koja nisu iz bogataških porodica.

- Sada kada su deca sama sa njom i kada sama odlučuje o njihovom životu, Tanja je otkazala privatnu školu kako bi smanjila troškove. Upisala ih je u državnu školu u Smederevu gde i žive. Tu su sva deca iz komšiluka, a mogu da idu pešaka do škole,što Tanji mnogo znači. U Smederevu ih svi poznaju, pa joj je nekako mnogo lakše, jer je u Beogradu stalno bila pod stresom. Deca se ne bune, svejedno im je gde idu u školu, a Tanji znači, em što im je blizu, em je ništa ne košta. Ipak, mora da povrati sav izgubljeni novac kako bi ponovo mogla da ulaže u nove pesme i spotove. Nije joj lako, svakako, ali bori se kako ume i kako može. Dušan je poludeo kada je čuo da deca idu u državnu školu, ali kako iz Australije ne može ništa da uradi, tako je i ostalo - rekao je svojevremeno izvor za „Star“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading