PALA TETOVAŽA! Ćerka Mila donela ODLUKU, Slađa Allegro poslušala naslednicu: Promenili smo namenu! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.04.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Allegro pokazala promenu na telu.

PALA TETOVAŽA! Ćerka Mila donela ODLUKU, Slađa Allegro poslušala naslednicu: Promenili smo namenu! (FOTO)

Foto: Damir Dervišagić

Pevačica Slađa Allegro aktivna je na društvenim mrežama, a njeni obožavaoci najviše vole kada deli situacije vezane za njenu ćerku Milu. Tako je bilo i ovog puta.

Naime, njih dve su šarale jaja, a onda je Mila došla na ideju da bi ruža koja je bila namenjena za jaja, bila idealna kao tetovaža na ruci njene mame.

Republika

Foto: Instagram.com/sladjaallegro

Slađa Allegro pokazala ružu na ruci

-To je trebalo biti za jaja, ali pošto nije išlo, promenili smo namenu, može i za tatuvažu – napisala je Slađa uz fotografiju sličice ruže na ruci, a onda pokazala i kako je njena naslednica uradila isto.

Republika

Foto: Instagram.com/sladjaallegro

Mila zalepila sličice na ruku

Podsetimo, Slađa je veoma vezana za porodicu i ćerkicu, te neretko priča o naslednici.

- Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima.  Ona će sada 4 godine i zaista je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, meni to žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće – istakla je pevačica ranije za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading